ΔΙΕΘΝΗ

Αυτοκτόνησε σκοτώνοντας και τα παιδιά της μετά το δήθεν «θάνατο» του συζύγου της

Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου 2018, 14:07 / Ανανεώθηκε 17 Οκτωβρίου 2018, 14:01
Αυτοκτόνησε σκοτώνοντας και τα παιδιά της μετά το δήθεν «θάνατο» του συζύγου της
Facebook Twitter Whatsapp

Ο άνδρας είχε σκηνοθετήσει ο ίδιος το «τέλος» του - Η απίστευτη όσο και τραγική ιστορία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Κίνας

To hashtag #ManFakesDeathLeadingtoWifesDeath έχει εμφανιστεί περίπου 29 εκατ. φορές στο Weibo, σύμφωνα με το BBC, καθώς οι χρήστες του διαδικτύου στην Κίνα δε σταματούν να σχολιάζουν τα ζητήματα που ανοίγει η απίστευτη όσο και τραγική ιστορία αυτής της κινεζικής οικογένειας. 

Ο άνδρας σκηνοθέτησε το θάνατό του προκειμένου η σύζυγός του να εισπράξει τα χρήματα της ασφάλειας ζωής βάσει του συμβολαίου που είχε κάνει με ασφαλιστική εταιρία. Όμως τα πράγματα εξελίχτηκαν δραματικά αλλιώς, καθώς ο 34χρονος Κινέζος δεν ενημέρωσε τη σύζυγο για το πλάνο του -ίσως για να γίνει πιο πιστευτό.

Ο σύζυγος θεωρήθηκε νεκρός όταν το αυτοκίνητό του βρέθηκε βυθισμένο σε ποταμό αν και δεν βρέθηκε πτώμα. Η γυναίκα του, νομίζοντας ότι ο άνδρας της είναι πράγματι νεκρός, αυτοκτόνησε πέφτοντας σε λίμνη κοντά στο σπίτι τους παίρνοντας στο θάνατο μαζί της και τα δύο τους παιδιά του ζευγαριού, τον τετράχρονο γιο και την τρίχρονη κόρη τους.

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία στο lawndorder.gr