current views are: 8

25 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση10:36

ΗΠΑ: Νέα τρομοδέματα με παραλήπτες Ντε Νίρο και Τζο Μπάιντεν

Οι επικριτές του Τραμπ στο στόχαστρο της επίθεσης

Δημοσίευση 10:36’

Οι επικριτές του Τραμπ στο στόχαστρο της επίθεσης

Συνεχίζονται την Πέμπτη οι επιθέσεις σε βάρος επικριτών του Τραμπ με την αποστολή παγιδευμένων φακέλων. Τα τελευταία περιστατικά αφορούν ύποπτο δέμα που εστάλη σε εστιατόριο του ηθοποιού Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο Τραϊμπέκα της Νέας Υόρκης και δύο παρόμοιους φακέλους που ανέγραφαν ως παραλήπτη στον Δημοκρατικό πρώην αντιπρόεδρο Τζον Μπάιντεν.

Ο Μπάιντεν, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν στον Λευκό Οίκο, αναφέρεται συχνά ως πιθανός υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Οι φάκελοι σε Ντε Νίρο και Μπάιντεν ήταν παρόμοιοι με αυτούς που εστάλησαν την Τρίτη και την Τετάρτη πολλούς εξέχοντες Δημοκρατικούς και το τηλεοπτικό δίκτυο CNN. 

Στην περίπτωση της συνοικίας Τραϊμπέκα στο Μανχάταν, η αστυνομία της Νέας Υόρκης έσπευσε στην περιοχή ανταποκρινόμενη σε πληροφορία για ύποπτο δέμα που ελήφθη σε ένα κτίριο στο οποίο δεν υπάρχουν κατοικίες, μετέδωσε το NBC.

Ο αξιωματούχος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τόμας Αντονέτι δήλωσε στο CNN ότι το δέμα ελήφθη στον αριθμό 375 της οδού Γκρίνουϊτς και ότι η ομάδα των πυροτεχνουργών της αστυνομίας βρίσκεται εκεί. Η αστυνομία έλαβε κλήση λίγο μετά τις 04:00 τοπική ώρα, πρόσθεσε.

Στη διεύθυνση αυτή είναι καταχωρημένες δύο επιχειρήσεις: Το Tribeca Film Festival και το Tribeca Grill. Και τα δύο συνδέονται με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος έχει επικρίνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντε Νίρο είχε κάποτε χαρακτηρίσει τον Τραμπ «εθνική καταστροφή».

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι το κτίριο στο οποίο βρίσκεται το εστιατόριο του Ντε Νίρο ήταν άδειο τη στιγμή που έφτασε το ύποπτο πακέτο, μεταδίδει το NBC.

Πηγή: Reuters, ΑΠΕ


σχετικα αρθρα