current views are: 14

1 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση08:26

Αριζόνα: 53χρονη επέζησε έξι ημέρες στην έρημο μετά από αυτοκινητικό ατύχημα

Τρώγοντας γρασίδι!

Δημοσίευση 08:26’

Τρώγοντας γρασίδι!

Μια 53χρονη επέζησε έξι ημέρες στην έρημο της Αριζόνας τρώγοντας γρασίδι και πίνοντας νερό έπειτα από ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της, προτού διασωθεί με τη βοήθεια ενός ιδιοκτήτη ράντσου και δύο εργαζόμενων στους αυτοκινητοδρόμους, οι οποίοι κυνηγούσαν μια αγελάδα, μετέδωσαν χθες τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στις 12 Οκτωβρίου εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, κοντά στο Γουάικενμπεργκ της Αριζόνα, το οποίο απέχει 105 χιλιόμετρα βορείως του Φίνιξ, σύμφωνα με την Υπηρεσία Δημόσιας Ασφαλείας της Αριζόνα.

Το αυτοκίνητό της έπεσε σε ένα φαράγγι βάθους 15 μέτρων και “προσγειώθηκε πάνω σε δένδρα, όπου και παρέμεινε κρεμασμένο”, μετέδωσε το δίκτυο DPS.

Σοβαρά τραυματισμένη από το ατύχημα, η γυναίκα παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο για πολλές ημέρες προτού καταφέρει να απεγκλωβιστεί και να περπατήσει μέχρι έναν γειτονικό σιδηροδρομικό σταθμό για να ζητήσει βοήθεια, σύμφωνα με το DPS.

Κατάφερε να περπατήσει για 457 μέτρα προτού καταρρεύσει στην όχθη ενός ποταμού.

Στις 18 Οκτωβρίου, ο 30χρονος ιδιοκτήτης ράντσου Ντέιβ Μοράλες και ένα συνεργείο συντήρησης του οδικού δικτύου κυνηγούσαν μια αγελάδα σε αυτοκινητόδρομο όταν παρατήρησαν ότι έλειπε ένα κομμάτι από έναν φράκτη κοντά στον δρόμο.

Εντόπισαν το κατεστραμένο αυτοκίνητο από κάτω και όταν το προσέγγισαν είδαν ότι υπήρχαν πατημασιές με κατεύθυνση από το αυτοκίνητο.

Ακολούθησαν τα ίχνη και βρήκαν την γυναίκα που είχε υποστεί σοβαρή αφυδάτωση, τα μάτια της ήταν πρησμένα και φορούσε ένα μακό μπλουζάκι, σορτς και σαγιονάρες. Εϊχε σπάσει τα πλευρά της, εξάρθωση στον ώμο και είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, όπως είπε ο Μοράλες σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

“Δεν ξέρω αν θα άντεχε εκεί μια ακόμη νύχτα”, σχολίασε ο ίδιος.

Οι διασώστες κάλεσαν ελικόπτερο και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.


σχετικα αρθρα