Μετά τη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον, που κατέστρεψε τη φήμη του πρώην προέδρου και παραλίγο να διαλύσει και τον γάμο του, η Μόνικα Λεβίνσκι "έκλεισε" ως γυναίκα. Η πρώην μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου, 17 χρόνια μετά τον δεσμό της με τον πρώην πλανητάρχη και τον λεκέ στο μπλε φόρεμα που έκανε τον γύρο του κόσμου, είναι μόνη της και αδυνατεί να ξεπεράσει τον χωρισμό τους. Μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, όχι μόνο δεν έχει γνωρίσει επαγγελματική επιτυχία, αλλά κλείνεται συνέχεια στον εαυτό της και τις σπάνιες φορές που αποφασίζει να βγει έξω για δείπνο, είναι υποχρεωμένη να ακούει αστεία που γίνονται σε βάρος της από διπλανά τραπέζια.

"Η αυτοπεποίθηση της Μόνικα είναι χαμηλότερη από ποτέ. Είπε ότι συνεργάζεται με έναν φίλο που έχει εταιρεία δημοσίων σχέσεων. Και έχει και μερικά χρήματα από την οικογένειά της, έτσι ώστε να μπορεί να τα βγάζει πέρα", δήλωσε ένας γνωστός της στον "National Enquirer". Μάλιστα μάρτυρας δήλωσε στο περιοδικό ότι σε μία σπάνια εμφάνισή της σε εστιατόριο του Χόλιγουντ κάποιοι από διπλανά τραπέζια άρχισαν να την κοροϊδεύουν, με αποτέλεσμα να την κάνουν να νιώσει άβολα και να ανταλλάξει μόνο μερικές κουβέντες με την παρέα της.

"Είναι μόνη της τον περισσότερο καιρό και πολύ απομονωμένη", δήλωσε ο γνωστός της και σχολίασε ότι "η όλη δημοσιότητα της σχέση της με τον Κλίντον κατέστρεψε τις ελπίδες της να βρει έναν αξιόλογο άνθρωπο". Τον περασμένο Μάρτιο φίλος της 38χρονης Λεβίνσκι είχε δηλώσει ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και και ότι θα τον δεχόταν πίσω αν εκείνος το αποφάσιζε. Μάλιστα είχε εξομολογηθεί στον φίλο της ότι δεν θα υπάρξει άλλος άνδρας στη ζωή της που θα μπορούσε να την κάνει τόσο ευτυχισμένη.

Η Λεβίνσκι ήταν μόλις 22 ετών, όταν το 1995 άρχισε να εργάζεται στον Λευκό Οίκο και σύναψε ερωτική σχέση με τον τότε πρόεδρο, ο οποίος, ενώ αρχικά αρνήθηκε ότι είχε δεσμό με τη μαθητευόμενη, αναγκάστηκε από το τεκμήριο στο φόρεμά της να ομολογήσει την αλήθεια. Οταν το 2004 δημοσιεύθηκαν τα απομνημονεύματά του, η Λεβίνσκι, η οποία κινείται μεταξύ των οικογενειακών σπιτιών σε Λος Αντζελες και Νέα Υόρκη, δήλωσε στην τηλεόραση την αγανάκτησή της για το περιεχόμενό τους που εμφάνιζε τη σχέση τους αμιγώς σαρκική.


Πηγή: Έθνος