Η βιογραφία του Steve Jobs με τον επίσημο τίτλο «Steve Jobs by Walter Isaacson» αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου το 2011 και θα βασιζόταν σε περισσότερες από 40 συνεντεύξεις που έδωσε τόσο ο ίδιος ο Steve όσο και άτομα του στενού του περιβάλλοντος μέσα σε διάστημα 2 ετών. Παρόλα αυτά, ο θάνατος του «Leonardo Da Vinci της τεχνολογίας», άλλαξε τα σχέδια του βιογράφου του Walter Isaacson, ο οποίος αποφάσισε να μεταθέσει την έκδοση της βιογραφίας για τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι οι προπαραγγελίες για τη βιογραφία έχουν ήδη εκτοξευθεί κατά 41,800%, προσφέροντας στο βιβλίο μια θέση στο Best Sellers List, πριν ακόμη καν αυτό κυκλοφορήσει!

Στην Ελλάδα η επίσημη βιογραφία του άνδρα που έφερε επανάσταση στο χώρο της τεχνολογίας θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Ο Steve Jobs έφυγε από τη ζωή στα 56 του χρόνια, αφού υπέφερε χρόνια από την ανίατη νόσο. Κυκλοφορεί έντονα στο Διαδίκτυκο η είδηση πως ο ίδιος ο Steve είχε επικοινωνήσει με τον συγγραφέα της βιογραφίας του το 2004, λίγο πριν υποβληθεί στην πρώτη του εγχείριση.

Αποκαλύπτεται, επίσης, ότι ο Jobs έδωσε την τελευταία του συνέντευξη στον Walter Isaacson λίγο μετά την παραίτησή του από την Apple, καθώς γνώριζε πως θα έφευγε σύντομα από τη ζωή.