ΔΙΕΘΝΗ

Μία παρτίδα Μονόπολη κόντεψε να αποδειχθεί μοιραία για ένα 48χρονο

Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου 2011, 10:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μία παρτίδα Μονόπολη κόντεψε να αποδειχθεί μοιραία για ένα 48χρονο
Facebook Twitter Whatsapp
Πήγαινε κατευθείαν στη φυλακή. Αυτή ήταν η εντολή της αστυνομίας σε μια 60χρονη γιαγιά στην πόλη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε τον εραστή της στην διάρκεια ενός καυγά ενώ έπαιζαν Μονόπολη.
Πήγαινε κατευθείαν στη φυλακή. Αυτή ήταν η εντολή της αστυνομίας σε μια 60χρονη γιαγιά στην πόλη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε τον εραστή της στην διάρκεια ενός καυγά ενώ έπαιζαν Μονόπολη. Το επεισόδιο σημειώθηκε την Τετάρτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Santa Fe New Mexican, όταν αστυνομικοί έσπευσαν έπειτα από μια κλήση για επίθεση με μαχαίρι και βρήκαν τον 48χρονο να αιμορραγεί ακατάσχετα από πληγές στο κεφάλι και στο χέρι. Συνέλαβαν τη Λόρα Τσάβες, 60 ετών, η οποία φέρεται να έσπασε ένα μπουκάλι στο κεφάλι του και να τον μαχαίρωσε με ένα κουζινομάχαιρο.

Ο 10χρονος εγγονός της βρισκόταν στο διαμέρισμα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έπαιζαν Μονόπολη όταν η Τσάβες κατηγόρησε τον άνδρα ότι έκλεβε.

Το θύμα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ η Τσάβες προφυλακίστηκε και για την απελευθέρωσή της ορίστηκε ότι απαιτείται η καταβολή εγγύησης 5.000 δολαρίων.