ΔΙΕΘΝΗ

Υεμένη: Έτοιμος να παραιτηθεί ο πρόεδρος Σάλεχ

Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου 2011, 23:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Υεμένη: Έτοιμος να παραιτηθεί ο πρόεδρος Σάλεχ
Facebook Twitter Whatsapp
Ο πρόεδρος της Υεμένης Άλι Αμπντάλα Σάλεχ δήλωσε σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο France 24, ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί μετά από την επίτευξη μιας συμφωνίας ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα σχετικά με το μηχανισμό μετάβασης της εξουσίας και μετά από τις εκλογές.
Ο πρόεδρος της Υεμένης Άλι Αμπντάλα Σάλεχ δήλωσε σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο France 24, ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί μετά από την επίτευξη μιας συμφωνίας ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα σχετικά με το μηχανισμό μετάβασης της εξουσίας και μετά από τις εκλογές. "Όταν επιτευχθεί μία συμφωνία για την πρωτοβουλία του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου και όταν διεξαχθούν εκλογές, ο πρόεδρος θα φύγει" ανέφερε ο Άλι Αμπντάλα Σάλεχ, ερωτηθείς για το πότε θα παραιτηθεί.

"Έχω 33 χρόνια εμπειρίας στην εξουσία και γνωρίζω τις δυσκολίες, γνωρίζω τα αρνητικά και τα θετικά. Αυτός που γαντζώνεται στην εξουσία είναι τρελός" σημείωσε.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την παραίτησή του, ο πρόεδρος της Υεμένης ανέφερε ότι θα γίνει μέσα σε 90 ημέρες.