Ο επικεφαλής της σερβικής διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας Μπόρισλαβ Στεφάνοβιτς δήλωσε ότι ο διάλογος Βελιγραδίου-Πρίστινας θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, στις Βρυξέλλες. Ο κ. Στεφάνοβιτς είπε ότι στον επικείμενο γύρο των διαβουλεύσεων θα εξεταστεί το θέμα των διοικητικών διαβάσεων, η εκπροσώπηση του Κοσόβου στις περιφερειακές συναντήσεις και η αναγνώριση των πανεπιστημιακών πτυχίων.       Ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας του Βελιγραδίου σημείωσε ότι χθες συζήτησε, μέσω βιντεοσύνδεσης, με τον διαμεσολαβητή της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) Ρόμπερτ Κούπερ και ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί και σήμερα.  
   
Ο κ. Στεφάνοβιτς τόνισε ότι δεν έχει επιτευχθεί προσέγγιση των θέσεων Βελιγραδίου και Πρίστινας στο θέμα των διαβάσεων στα διοικητικά σύνορα Κοσόβου-Σερβίας.   
   
«Η Πρίστινα επιμένει ότι πρέπει να γίνουν κρατικά σύνορα, να μην μπορούν να διέρχονται Σέρβοι που χρησιμοποιούν οχήματα με πινακίδες Σερβίας κι αυτό δεν μπορούμε να το αποδεχθούμε», τόνισε ο κ. Στεφάνοβιτς.  
   
Το Βελιγράδι θα εξακολουθήσει να επιμένει ότι οι διαβάσεις είναι διοικητικά όρια, που δεν μπορούν να έχουν στοιχεία κρατικής υπόστασης.  
   
«Ζητάμε ελεύθερη διέλευση για όλους τους ανθρώπους», τόνισε ο κ. Στεφάνοβιτς και πρόσθεσε ότι κάθε λύση πρέπει να είναι εναρμονισμένη με το Σύνταγμα της Σερβίας, το ψήφισμα 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και τα έξι σημεία του ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι -Μουν.