Σε κλάματα ξέσπασε η υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων της Ιταλίας, Έλσα Φορνέρο, όταν άρχισε να μιλά για τις θυσίες του λαού και ειδικά των συνταξιούχων. «Έπρεπε να.... και κοστίζει σε εμάς... το να ζητήσουμε βοήθεια και να...» δήλωσε χαρακτηριστικά η υπουργός Εργασίας και αδυνατώντας να ολοκληρώσει την πρότασή της ξέσπασε σε κλάματα. Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι, ολοκλήρωσε την πρόταση της Φορνέρο λέγοντας τη λέξη θυσίες που η Φορνέρο δεν μπορούσε να πει. 
«Λυπάμαι. Οι άνθρωποι που εργάζονται δεν έχουν άλλα χρήματα να δώσουν. Ως αποτέλεσμα, το όριο συνταξιοδότησης αυξάνεται για τις γυναίκες στα 62 χρόνια και για τους άνδρες στα 65. Επίσης, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σας δίνουμε κάθε χρόνο αυξήσεις στο ύψος του πληθωρισμού», ήταν τα λόγια της υπουργού Εργασίας πριν ξεσπάσει σε κλάματα. 

Τα λόγια της Έλσα Φορνέρο έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου τη στιγμή που ανακοίνωνε πως τον επόμενο χρόνο θα «παγώσουν»  οι συντάξεις, στο πλαίσιο των μέτρων ύψους 24 δισ., που λαμβάνει η κυβέρνηση Μόντι στην Ιταλία.


Δείτε το video: Πηγή: huffingtonpost.com/sigmalive.com