Με πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου Sofitel στη Νέα Υόρκη η γαλλική εφημερίδα Le Monde δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση τις τελευταίες κινήσεις του τέως ισχυρού άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, καθώς και της καμαριέρας Νασιφάτου Ντιάλο που κατήγγειλε τον DSK για «σεξουαλική επίθεση».   Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Ντομινίκ Στρος-Καν φαίνεται ήρεμος και χωρίς να βιάζεται να βγαίνει από το ασανσέρ του ξενοδοχείου, να πηγαίνει στη ρεσεψιόν, να πληρώνει τον λογαριασμό του και τελικά να επιβιβάζεται σε ταξί. 
 

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο, βλέπουμε την καμαριέρα Νασιφάτου Ντιάλο να κατηγορεί τον Στρος Καν για σεξουαλική παρενόχληση στους υπαλλήλους του Sofitel και να τους εξηγεί με διάφορες χειρονομίες τι συνέβη νωρίτερα στο δωμάτιο 2806. 
 

Μία άλλη σκηνή δείχνει έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου να τηλεφωνεί στην αστυνομία. 
 

Επιπλέον, βλέπουμε τον περίφημο «Χορό της Χαράς» δύο υπαλλήλων του Sofitel. Οι δύο υπεύθυνοι ασφαλείας αγκαλιάζουν και συγχαίρουν ο ένας τον άλλον, λίγο πριν κληθεί η αστυνομία της Νέας Υόρκης στο ξενοδοχείο και ενώ ο Ντομινίκ Στρος Καν βρίσκεται καθοδόν για να συναντήσει την κόρη του Καμίγ για γεύμα.


Πηγή: protothema.gr / lemonde.fr