Η νεαρή μαροκινή Καρίμα Ελ Μαχρούμπ, γνωστή ως "Ρούμπι η καρδιοκλέφτρα", η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο δίκης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γέννησε χθες το πρωί στη Γένοβα ένα κοριτσάκι, στο οποίο δόθηκε το όνομα Σοφία Αΐντα.

Το μωρό, το οποίο ζυγίζει 3,560 κιλά και η μητέρα είναι καλά, δήλωσε στα ιταλικά ΜΜΕ ο πατέρας του παιδιού Λούκα Ρίσο, ιδιοκτήτης μέχρι πρόσφατα δυο ντισκοτέκ στη Γένοβα στις οποίες εργαζόταν η 19χρονη Ρούμπι.

"Είναι αδύνατο να περιγράψω τη χαρά μου", πρόσθεσε ο Ρίσο.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μιλάνου, ο Καβαλιέρε πλήρωσε περίπου 10 φορές στο διάστημα από το Φεβρουάριο ως το Μάιο του 2010 τη Ρούμπι, η οποία ήταν τότε ανήλικη, για να κάνει σεξ μαζί της.

Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται επίσης για κατάχρηση εξουσίας επειδή άσκησε πίεση στην αστυνομική διεύθυνση του Μιλάνου για την απελευθέρωση της Ρούμπι ένα βράδυ στα τέλη Μαΐου του 2010 μετά τη σύλληψή της για κλοπή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι παρενέβη για να αποτρέψει διπλωματικό επεισόδιο επειδή νόμιζε ότι η Ρούμπι ήταν ανηψιά του αιγύπτιου πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.

Στη δίκη που διεξάγεται στο Μιλάνο από τον Απρίλιο, αστυνομικοί κατέθεσαν ότι την περίοδο εκείνη η Ρούμπι εκδιδόταν, κάτι που η νεαρή μαροκινή, η οποία είναι πιθανό να καταθέσει στη δίκη του Μπερλουσκόνι, αρνείται.