ΔΙΕΘΝΗ

Η βασίλισσα Ελισάβετ νοικιάζει εκτάσεις του παλατιού σε Ρώσους

Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου 2011, 12:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η βασίλισσα Ελισάβετ νοικιάζει εκτάσεις του παλατιού σε Ρώσους
Facebook Twitter Whatsapp
Φαίνεται πως η οικονομική κρίση πλήττει και τους γαλαζοαίματους. Η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να νοικιάσει εκτάσεις του Παλατιού του Κένσινγκτον στην ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.
Φαίνεται πως η οικονομική κρίση πλήττει και τους γαλαζοαίματους. Η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να νοικιάσει εκτάσεις του Παλατιού του Κένσινγκτον στην ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Πρόκειται για το πάρκο Περκς Φιλντ, το οποίο ενώνεται με το παλάτι και το οποίο θα φιλοξενήσει Ρώσους αξιωματούχους για 17 ημέρες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Ο χώρος θα μετατραπεί σε ρωσικό πολιτιστικό φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει μια τεράστια σκηνή, μπαρ, περιοχή για πικνίκ με ομπρέλες.

Δεν έγινε γνωστό το ποσό που θα λάβει η βασιλική οικογένεια για την ενοικίαση των εκτάσεων.

Πάντως, το ποσό της εγγύησης ορίζεται στις 250.000 λίρες. Αυτό το ποσό θα χαθεί, σε περίπτωση που παραβιαστούν οι κανόνες που ορίζουν ότι στις εκτάσεις δεν θα πρέπει να γίνει τίποτα «που να επηρεάσει ή να βλάψει τη φήμη, την εικόνα ή τη θέση της βασιλικής οικογένειας».

Πηγή: in.gr