Ένας 34χρονος Βρετανός ισχυρίζεται ότι έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του λογαριασμού που δημιούργησε στην ιστοσελίδα κοινωνικού δικτύου LinkedIn. Σύμφωνα με την Daily Telegraph, ο John Flexman, διευθυντής στον τομέα ανθρωπίνου δυναμικού σε βρετανική εταιρία, εξαγρίωσε τους προϊσταμένους του όταν ανέβασε το βιογραφικό του στο εν λόγω site.

Μάλιστα, αυτό που τους ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι είχε κάνει κλικ στο κουτάκι που δήλωνε ότι ψάχνει για «νέες ευκαιρίες καριέρας».

Αμέσως μόλις δημιουργήθηκε το προφίλ, ο διευθυντής του επικοινώνησε μαζί του και του έδωσε τελεσίγραφο: ή το διαγράφεις ή φεύγεις!

Το συγκεκριμένο διάστημα, ο Flexman βρισκόταν δε διακοπές στις ΗΠΑ και όταν επέστρεψε κανονικά στη δουλειά, βρέθηκε αντιμέτωπος με πειθαρχική ακρόαση της εταιρίας.

Ο Βρετανός, που ισχυρίζεται ότι υπήρχαν άλλοι 21 εργαζόμενοι που είχαν λογαριασμό στο LinkedIn και είχαν επίσης κάνει κλικ στο επίμαχο κουτάκι, αποφάσισε να παραιτηθεί όταν του έστειλαν ολόκληρο φάκελο με πειθαρχικές κυρώσεις και μείωση μισθού, που αν δεν τα δεχόταν θα το απέλυαν έτσι κι αλλιώς!

Πηγή: mediagate.gr