Δύο μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του «Dancing on Ice», η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην κάμερα του «Made in Star» για την εμπειρία της στο ρόλο της παρουσιάστριας του λαμπερού show.   «Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω. Είμαι πολύ στεναχωρημένη που τελειώνει την Κυριακή» ανέφερε αρχικά, ενώ σχετικά με το επιπλέον άγχος που θα μπορούσε να της δημιουργεί η παρουσία του Πέτρου Κωστόπουλου στην κριτική επιτροπή, απάντησε: «Όχι, κανένα άγχος. Μάλιστα, στις αρχές με βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός πως ήξερα ότι με τον Πέτρο μπορώ να έχω λίγο περισσότερη άνεση, να παίξω μαζί του και να του κάνω λίγο περισσότερη πλάκα».  

Δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει και το χιουμοριστικό(;) σχόλιο που έκανε ο σύζυγός της αμέσως μετά την εντυπωσιακή χορογραφία της στο τελευταίο live (έδωσε συγχαρητήρια στον παρτενέρ της που έκανε «ένα αγγούρι να πετάξει» αναφερόμενος φυσικά με τη λέξη «αγγούρι» στη σύζυγό του): «Εγώ πιστεύω ότι ο Πέτρος ήταν πολύ κομπλαρισμένος. Τον σήκωσε η Έλενα (σ.σ.: η Έλενα Παπαρίζου τον προέτρεψε να σηκωθεί και να δώσει στην Τζένη Μπαλατσινού ένα φιλί). Αυτό που είπε ήταν χιούμορ, κάτι σαν “inside joke”. Από μόνη μου, βλέποντας το βίντεο, είπα “είμαι λίγο σαν αγγουράκι”. Εγώ θεωρώ ότι ο άντρας μου ήταν πολύ περήφανος και πολύ συγκινημένος. (…)  Δεν είχε έρθει στις πρόβες να με δει, αλλά νομίζω πως τον εντυπωσίασα».

Υ.Γ.: Καλά το χιούμορ του Πέτρου δεν το σχολιάζουμε αλλά βρε Τζένη το να σαι λένε «αγγούρι» και να λες και ευχαριστώ από πάνω πάει κομματάκι πολύ...