Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γνώρισε μεγάλη δόξα από τότε που έλαβε μέρος στο παγωμένο Dancing. Την Κυριακή θα «κονταροχτυπηθεί» με την κατά τα άλλα φίλη της (τι φίλη - κολλητή δεν λέμε καλύτερα) Ιωάννα Πηλιχού για το ποια από τις δύο σέξι υποψήφιες θα βγει νικήτρια του show και όπως καταλαβαίνεται η αγωνία έχει «χτυπήσει» κόκκινο.

Τουλάχιστον για την Πηλιχού γιατί η Πηνελόπη σαν να το ξέρει από τώρα ένα πράγμα ότι θα ανακηρυχθεί εκείνη «Mrs. καλύτερη πατινέζ».

Εκμεταλλευόμενη λοιπόν την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από το παιχνίδι (με την αξία της δεν λέμε) φροντίζει από τώρα για τα επόμενα βήματά της.

Ετοιμάζει αυτό το «φλογερό» κορίτσι νέο cd single ενώ έχει ήδη «κλείσει» κάποιες εμφανίσεις της και σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Γιατί μπορεί να θυμόμαστε την όμορφη παίκτρια από τις σέξι φωτογραφίσεις που κατά καιρούς έχει κάνει ντυμένη με τα απολύτως απαραίτητα (καμιά φορά και χωρίς αυτά) αλλά η Πηνελόπη και με την υποκριτική ασχολείται και με το τραγούδι. Έκανε βέβαια και ένα πέρασμα και από την παρουσίαση μεταμεσονύχτιας εκπομπής... (Μην πάει ο νους σας στο πονηρό - εκπομπή με πόκερ παρουσίαζε η κοπέλα).

Τώρα λοιπόν που οι μετοχές της «χτυπάνε» κόκκινο... ό, τι επαγγελματική πρόταση και αν της γίνει «ναι» θα πει... Είναι δύσκολοι οι καιροί και η Πηνελόπη αποδεικνύεται άκρως φιλόδοξη...

Φ.Π.