Ένας χρόνος γνωρισμίας και τέσσερις μήνες σχέσης ήταν αρκετό διάστημα για να αποφασίσουν πως θέλουν να ζήσουν για πάντα μαζί!  
Γυρίζουμε πίσω σχεδόν ένα χρόνο, την περίοδο που ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε πάρει απόφαση να τρέξει στο μαραθώνιο, μια απόφαση που τον οδήγησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Εκεί πρωτογνωρίστηκαν οι δυο τους. Ο Αλέξανδρος επισκεπτόταν συχνά το προπονητικό κέντρο στο Ελληνικό προκειμένου να προπονηθεί, ενώ φυσικά εκεί ήταν και η... έδρα της Κατερίνας. Κάπως έτσι άρχισε η ιστορία –αλλά όχι και το love story–, γιατί αρχικά ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα ήταν απλά φίλοι.

Μάλιστα αρκετά συχνά έτρεχαν μαζί στο στάδιο του Αγίου Κοσμά, αφού για να κάνει κάποιος μαραθώνιο και να τερματίσει χρειάζεται εντατική προπόνηση και διαρκή προσπάθεια – στοιχεία που γνωρίζει πολύ καλά η Κατερίνα από τα τόσα χρόνια που βρισκόταν στον πρωταθλητισμό και που φαίνεται πως απέκτησε και ο Αλέξανδρος, μιας και τον περασμένο Οκτώβριο κατάφερε να αγωνιστεί στο Μαραθώνιο της Αθήνας και να τερματίσει στο Παναθηναϊκό Στάδιο ύστερα από περίπου τέσσερις ώρες! Το πρώτο κοινό στοιχείο λοιπόν των δύο ήταν η αγάπη τους για τον αθλητισμό.

Στην πορεία προφανώς βρέθηκαν κι άλλα που θα τους οδηγήσουν το καλοκαίρι σε γάμο.

Πηγή: yupi.gr