Νομίζετε πως μόνο η Angelina Jolie με τον Brad Pitt και η Madonna είναι οι μοναδικοί σταρ που είχαν την ευαισθησία να αποκτήσουν παιδιά μέσω υιοθεσίας από χώρες τρίτου κόσμου; Όχι, σίγουρα όχι! Γιατί το Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια επιδίδεται σε μία ατελείωτη σειρά υιοθεσιών παιδιών καθώς δεν είναι λίγες οι γυναίκες σταρ που είτε δεν θέλουν να καταστρέψουν το σώμα τους αποκτώντας το δικό τους παιδί, είτε δεν πρόλαβαν να κάνουν δικά τους βιολογικά παιδιά, είτε ακόμα-ακόμα, ο Θεός δεν τους χάρισε αυτό το δώρο. Ποιοι είναι αυτοί;

Η Jamie Lee Curtis ήταν από τις πρώτες σταρ που αποφάσισαν να υιοθετήσουν παιδί,  όπως και ο Tom Cruise με την πρώην σύζυγό του Nicole Kidman οι οποίοι όταν ήταν παντρεμένοι είχαν αποκτήσει τον γιο τους Connor και την κόρη τους Isabella.

Η Michelle Pfeiffer επίσης έγινε μητέρα μέσω της υιοθεσίας όπως η Denise Richards που έχει ένα κοριτσάκι, την Eloise και δύο μεγαλύτερες, τις Lola και Sam. Η σύζυγος του Harrison Ford, η Calista Flockhart έχει έναν υιοθετημένο γιο, τον Liam.

Ο Hugh Jackmanκαι η σύζυγός του Deborra-Lee Furness έχουν επίσης υιοθετημένα παιδιά, ανάμεσά τους τους Oscar και Maximillian, η Katherine Heigl λατρεύει τη μοναχοκόρη της Naleigh, ενώ από τις μαμάδες που πρόσφατα υιοθέτησαν παιδί είναι η Kristin Davis.

Μεγάλη αγάπη μοιράζονται ο Lionel Richie με την υιοθετημένη κόρη του Nicole Richie, όπως βέβαια και η Madonna με τα υιοθετημένα της παιδιά David Banda Ritchie και τη μικρότερη κόρη της Mercy. Η Sandra Bullock δεν έχει χρόνο παρά μόνο για τον γιο της, η Sharon Stone επίσης για τους γιους της Roan, Quinn και Laird Vonne Stone όπως βέβαια συμβαίνει και για τη Sheryl Crow που επίσης έχει υιοθετήσει παιδί.


πηγή: gossip-tv