Σε κανονικό party animal είχε εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό ο Seal με αποτέλεσμα αυτό να μην αρέσει καθόλου στη Heidi Klum.   Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο γάμος του… χρυσού ζευγαριού είχε προβλήματα εδώ και αρκετό καιρό και αυτό γιατί ο Seal είχε στην κυριολεξία εκτροχιαστεί. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η υπομονή της Heidi εξαντλήθηκε τον περασμένο Αύγουστο κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών του ζευγαριού στην Ίμπιζα.  

«Ήταν το ζευγάρι στο οποίο όλοι ήθελαν να μοιάσουν. Όμως τώρα τελευταία, όλα είχαν αλλάξει. Ο Seal γλεντοκοπούσε από πάρτι σε πάρτι, ενώ τον περασμένο Αύγουστο, στις διακοπές τους στην Ίμπιζα είχε ξεφύγει εντελώς, ξενυχτώντας στα clubs με τους φίλους του και αφήνοντας τη Heidi μόνη της με τα παιδιά», είπε στη Daily Mail ένας φίλος του ζευγαριού.      

Μια ακόμα αιτία είναι σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού ότι λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων έπρεπε να περνούν αρκετό χρόνο χωριστά.  

Αρκετοί πάντως λένε ότι ο Seal είχε αλλάξει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ακόμα και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν ήταν συνεπής, όπως παλιά, αφού από τα πολλά ξενύχτια τον έπαιρνε ο ύπνος την ώρα της δουλειάς!

Eίδε και απόειδε και η Klum και ζήτησε διαζύγιο!


πηγή: star.gr