Την τρίτη εμφάνιση της Ρίας Αντωνίου στο Ιταλικό «Dancing With The Stars» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της.  
Η 33χρονη παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στην Ιταλία και παρακολούθησε από κοντά το live του σόου χορού: «Ήταν πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες φορές» είπε αρχικά η ίδια, ενώ μίλησε και για τα μέλη της κριτικής επιτροπής: «Ο κριτής που υποδεχτήκαμε τις προάλλες στην εκπομπή, ο Φάμπιο, της έβαλε εφτά. Πήγε πολύ καλύτερα βαθμολογικά. Αυτή που είναι εκεί ψιλοσκύλα, αλλά είναι έτσι με όλους τους παίκτες είναι η Αμερικανίδα- η οποία είναι και διεθνής κριτής και τα στάνταρ της είναι πολύ υψηλά. Αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι έχει μια μικρή εμπάθεια στο κορίτσι μας κι αυτό έγινε αντιληπτό».  

Ο παρτενέρ της Ρίας Αντωνίου, Ραϊμόντο, όταν κάποιοι από τους κριτές της έδωσαν πολύ χαμηλή βαθμολογία, την υπερασπίστηκε πολύ έντονα: «Θέλω να σας πω ότι μίλησα με τη Ρία και είναι πολύ στενοχωρημένη, γιατί δεν μπορεί να απολαύσει όλο αυτό που της συμβαίνει. Της είπα “έχεις καταλάβει ότι είσαι η μοναδική αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα που κάνει καριέρα στο εξωτερικό (…)” και μου απάντησε ότι δεν μπορεί να το απολαύσει και νιώθει λίγο “έξω από τα νερά της”. (…)

Ήταν εκεί και ο Ηλίας Πανταζόπουλος, ο οποίος είναι πάντα δίπλα της, φύλακας- άγγελος. Προβλέπει και φροντίζει για τα πάντα. Τον Ηλία τον έχει εκεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, γιατί δεν την αφήνει ποτέ μόνη της στα live. Αλλά, πραγματικά, είναι σαν φοβισμένο ποντικάκι το κοριτσάκι μας εκεί πέρα βρε παιδιά» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Υ.Γ.: Ελεονώρα επειδή συμμετέχει στο ιταλικό «Dancing with the stars» έκανε και διεθνή καριέρα; Τόσο εύκολα «χτίζονται» οι καριέρες; 


πηγή: yupi.gr