current views are: 1

23 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση14:45

Jennifer Aniston: Οι «θυσίες» της μητρότητας!

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, οι φήμες ότι η Jennifer Aniston θέλει να γίνει μητέρα «οργιάζουν».

Δημοσίευση 14:45’
αρθρο-newpost

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, οι φήμες ότι η Jennifer Aniston θέλει να γίνει μητέρα «οργιάζουν».

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, οι φήμες ότι η Jennifer Aniston θέλει να γίνει μητέρα «οργιάζουν». Τώρα, όμως, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού αποκαλύπτει ότι το διάλειμμα που κάνει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να κάνει έμπρακτη προσπάθεια να κάνει παιδί. Ακόμη και εάν χρειαστεί να υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση.     

Η 40χρονη ηθοποιός που εδώ και καιρό βγαίνει με τον ηθοποιό Justin Theroux ανακοίνωσε ότι για ένα διάστημα δεν θα κάνει απολύτως τίποτε επαγγελματικά, προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Και αυτό δεν είναι άλλο από το να κάνει παιδί.

«Θέλει να επικεντρωθεί κυρίως στο γεγονός της μητρότητας που επιθυμεί να βιώσει όσο τίποτε άλλο στην ζωή της», ανέφερε στην Daily Mail πηγή του περιβάλλοντός της, η οποία αρνήθηκε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την πληροφορία που διέρρευσε πριν από λίγο καιρό ότι η Jen είχε μείνει έγκυος, τονίζοντας όμως ότι σε κάθε περίπτωση από τώρα και στο εξής θα περνά πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι της.    

Η Jennifer και ο Justin πρόσφατα βρέθηκαν για διακοπές στο Colorado, όπου όπως ανέφεραν πηγές, ήταν πολύ διακριτικοί στις κινήσεις τους και δεν έδωσαν απολύτως καμία λαβή για σχόλια.       

Μακάρι πάντως να της βγει και να καταφέρει να κάνει παιδί… Tέτοια ταλαιπωρία στα προσωπικά του αυτό το κορίτσι… Ούτε να την είχε καταραστεί η Angelina, όταν χώρισε από τον Brad Pit…

πηγή: star.gr


σχετικα αρθρα