Η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστεί στα «Κλεμμένα όνειρα» και τα καθημερινά γυρίσματα έχουν κάνει το πρόγραμμά της ιδιαίτερα φορτωμένο και πιεστικό. «Σηκώνομαι στις 6 το πρωί, κάνω ένα μπάνιο και διαβάζω τα σενάρια. Τέτοιους ρυθμούς δεν έχω ακολουθήσει ξανά. Πάντως, με προετοίμασε η Αθηνά Οικονομάκου, που μου είπε για τα γυρίσματα στη “Ζωή της άλλης”. Βεβαίως, εκεί τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα, γιατί όλο το σενάριο ήταν επάνω της. Στη δική μας την περίπτωση, είναι πολλές οι ομαδικές σκηνές». Τα καθημερινά 10ωρα γυρίσματα και οι σχεδόν καθημερινές παραστάσεις στο θέατρο μπορούν να είναι πραγματικά εξαντλητικά για την ηθοποιό, η οποία δηλώνει στο περιοδικό Τηλεκοντρόλ: «Η αλήθεια είναι ότι είχα κάποια ρεπό στην αρχή και χάρηκα, αλλά όταν βγήκαμε στον αέρα, ξεκίνησαν και τα δύσκολα. Η ανάγκη για καινούργια επεισόδια… επέβαλλε πιο γρήγορους ρυθμούς. Όσο περνούν τα επεισόδια, ο ρόλος μου είναι πιο ουσιαστικός και οι σκηνές μου καθημερινές. Παρ’ όλα αυτά, δεν παραπονιέμαι. Είναι ωραία!».

Ο ελεύθερος χρόνος είναι από ελάχιστος έως και ανύπαρκτος. Με κάθε ευκαιρία, όμως, η Βάσω Λασκαράκη φροντίζει να χαλαρώνει παρέα με τους φίλους της: «Κάθομαι σπίτι. Η καλύτερή μου είναι να έχουμε φίλους στο σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, δεν παραπονιέμαι. Είμαι πολύ χαρούμενη αυτή την εποχή. Δουλεύω, κάνω αυτό που αγαπώ, μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου και δεν ζητώ κάτι παραπάνω. Αν δεν είχα αυτή τη δουλειά, ούτε το αυτοκίνητό μου δεν θα μπορούσα να συντηρήσω».

Η πίεση του χρόνου έχει αναγκάσει τη Βάσω Λασκαράκη να κλείνει ραντεβού με τον αγαπημένο της για να μπορέσουν να συναντηθούν: «Κλείνουμε πλέον ραντεβού και λέμε “θα συναντηθούμε την Τετάρτη”. Αλλά κι αυτό έχει τη χάρη του». 

Η ηθοποιός αποκαλύπτει, όμως, στη συνέντευξή της και μια επιθυμία που έχει αυτή την εποχή: «Αυτό που θα ήθελα πολύ αυτή την περίοδο θα ήταν να μπορώ να πεταχτώ στη Θεσσαλονίκη να δω τους δικούς μου, που μου λείπουν πάρα πολύ. Δουλεύουν κι εκείνοι και ήρθαν μόνο δύο ημέρες στις γιορτές για να κάνουμε μαζί Πρωτοχρονιά. Κατά τα άλλα, περνάω πολύ όμορφα».