Κόντρα στους νταήδες που σπέρνουν τον εκφοβισμό στα σχολεία πάει η Lady Gaga. Η 25χρονη καλλιτέχνης, εκτός από τον εκκεντρικό, διαθέτει και έναν πολύ ευαίσθητο εαυτό. Απόδειξη, η δημιουργία ιδρύματος κατά του εκφοβισμού, με το όνομα «Born this Way». Πρόκειται για μη κερδοσκοπικό φορέα, ο οποίος πήρε το όνομα του ομώνυμου τραγουδιού της, ώστε να στηλιτεύσει την ψυχολογική βία και τον ρατσισμό στα σχολεία της Αμερικής.

Η επίσημη παρουσίαση του ιδρύματος «Born this Way», θα γίνει στις 29 Φεβρουαρίου, στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ που αποτελεί και αρωγό της εν λόγω πρωτοβουλίας.

Η φιλανθρωπική πρωτοβουλία της 25χρονης τραγουδίστριας, ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν συγκλονίστηκε από την αυτοκτονία ενός 14χρονου ομοφυλόφιλου μαθητή, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή τον κορόιδευαν και τον είχαν απομονώσει οι συμμαθητές του.

Πλέον ,αυτό που επιθυμεί η ίδια μέσω αυτής της κίνησης, είναι να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι μεταξύ τους με ευγένεια, ανεκτικότητα και καλοσύνη, ανεξάρτητα από την διαφορετικότητα τους.

Πηγή: star.gr