Καλεσμένη στην εκπομπή «ΟΛΑ 12», τη νύχτα της Δευτέρας, η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη για τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τη συνάντησή της με τον Ηλία Ψινάκη αλλά και το ενδεχόμενο να πολιτευτεί.   Σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε από τον Γιώργο Καρατζαφέρη να θέσει υποψηφιότητα και η ίδια στις επόμενες εκλογές, η 35χρονη παρουσιάστρια και μουσικός αποκάλυψε: «Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει ένα πολύ λεπτό χιούμορ και κάθε φορά που με βλέπει μου πετάει και κάτι τέτοιο. Έχει ξαναπέσει (κάτι τέτοιο “στο τραπέζι”) αλλά δεν ήταν τόσα κανάλια μαζεμένα. Και φυσικά δεν ήταν εκεί για μένα» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένας πολιτικός φτάνει και περισσεύει στο σπίτι. Εγώ κάνω πολιτική στο σπίτι μου».  

Βέβαια, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Είχε αρχίσει να γίνεται σοβαρό. Στην αρχή δεν έλεγα τίποτα αλλά όταν άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο άνθρωποι δικοί μου… ήθελα να τελειώσω το αστείο!».  

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη συνάντησή της με τον πρώην συνεργάτη της, Ηλία Ψινάκη: «Έκανε μία πολύ grande εμφάνιση. Κατ’ αρχήν έφτασε τελευταίος. Ήρθε, μιλήσαμε αρκετή ώρα μετά, μια χαρά τον είδα». Οι δυο τους θα συνεργαστούν ξανά στον νέο κύκλο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»; Η Ευγενία Μανωλίδου σχολίασε: «Νομίζω ότι ο Ηλίας δεν θα έρθει. Αν και εφόσον γίνει η εκπομπή δηλαδή».


πηγή: yupi.gr