«Όντως ζούσαμε πολλά χρόνια σε μια υπερβολή αλλά αυτό ξέρετε είναι πολύ μεγάλη κουβέντα για το ποιος υπερέβαλλε και ποιος δεν υπερέβαλλε. Δεν υπερβάλλαμε όλοι», δήλωσε η Γωγώ Μπρέμπου στην εκπομπή «Πρωινό mou». Η ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κρίση και τις ευθύνες των Ελλήνων. «Αυτό που όλοι φταίμε, όλοι πληρώνουμε αυτά είναι μια μεγάλη υπερβολή. Δεν είναι έτσι».

Ποιος έφταιγε κατά την άποψή της; «Ένα σύστημα αξιών που υιοθετήθηκε κυρίως από τους άρχοντες αυτής της χώρας και από του κραταιούς, το οποίο ήταν παγίδα για πάρα πολύ κόσμο. Πιστεύετε ότι η ψήφος μας έχει τόση μεγάλη δύναμη; Δεν επηρεάζεται από κάτι;».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως από μικρή ψηφίζει. «Δεν είμαι απογοητευμένη, η απογοήτευση είναι πολύ κακή, μάχιμη είμαι. Δεν ψηφίζω το ίδιο κόμμα». Ενώ στο μέλλον δεν αποκλείει να ασχοληθεί με την πολιτική. Ακόμη σχολίασε την «εισβολή» άλλων χωρών στα ενδότερα της Ελλάδας. Ότι η πολιτική μας είναι ενδοτική περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Πιστεύει πως η νεότερη γενιά θα φέρει τα καλύτερα.

Πηγή: gossip-tv.gr