Μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Κοστουμιών κέρδισε η ταινία που σκηνοθέτησε η Μαντόνα, W.E., ενώ η ίδια προετοιμάζεται για να τραγουδίσει στο Super Bowl, στον αγώνα ανάμεσα στους New England Patriots και τους New York Giants στις 5 Φεβρουαρίου. Παρόλα αυτά, η 53χρονη βασίλισσα της ποπ έδειξε μία στιγμή αδυναμίας της, κατά την πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας της, στη Νέα Υόρκη.   

"Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως όταν είμαι κουρασμένη κλαίω", είπε στην πρεμιέρα, στο Ziegfeld Theatre το βράδυ της Δευτέρας. "Αν κλάψω, σας παρακαλώ, μην το λάβετε υπόψη σας. Δεν είμαι ιδιαίτερα συναισθηματικό άτομο".  

Λίγο αργότερα, όμως, η Μαντόνα μιλώντας για τη μητέρα της, έγινε αρκετά συναισθηματική. "Θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου", είπε συγκρατώντας τα δάκρυά της. "Γιατί, πραγματικά, αυτή η ιστορία, είναι μία γυναικεία ιστορία, η ιστορία μίας γυναικείας ψυχής. Και η μητέρα μου μού έδωσε ζωή", πρόσθεσε.  

Δες το βίντεο με ολόκληρη την ομιλία της Μαντόνα και, μετά το 12ο λεπτό, την 53χρονη σταρ να βουρκώνει μιλώντας για τη μητέρα της:

πηγή: yupi

TAGS