Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν αυτός που καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό κατά την έναρξη της εκπομπής «Ελένη» την Πέμπτη. Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη καλησπέρισε τους τηλεθεατές και αμέσως έδωσε πάσα για το πρώτο θέμα, ένα βίντεο από τη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όμως, ούτε μετά την προβολή του βίντεο η 42χρονη παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό, με τους συνεργάτες της να αποφεύγουν να αναφερθούν στην απουσία της και να συνεχίζουν κανονικά με τον σχολιασμό του θέματος!  

Πέντε λεπτά αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο πλατό, δίνοντας τα συγχαρητήριά της στο πάνελ που κάλυψε την απουσία της, και αποκαλύπτοντας: «Ήρθα με βρεγμένο κεφάλι, μετά από βαφή, στις παρά τέταρτο!».  

Η παρουσιάστρια του Alpha, που πλέον χρησιμοποιεί καθημερινά το twitter, είχε γράψει, μισή περίπου ώρα νωρίτερα στη σελίδα της: «Λοιπόν, μόλις έφυγα από το κομμωτήριο που έβαψα το μαλλί μου! Είναι 12:25, τι λέτε; Τι ώρα θα είμαι έτοιμη μέσα στην εκπομπή; (...) Θέλω 20 λεπτά να φτάσω στο studio. Τα μαλλιά μου είναι βρεγμένα και είμαι άβαφτη ακόμα! Καλή μου τύχη!».    


πηγή: yupi.gr