Ο Βασίλης Λέκκας δεν μας έχει συνηθίσει ούτε σε πολλές συνεντεύξεις, ούτε σε πολλές προσωπικές εξομολογήσεις. Όμως στο περιοδικό Εγώ Weekly δίνει μια ξεχωριστή συνέντευξη όπου μιλά για τα σκοτεινά χρόνια της ζωής του, αλλά και τη γυναίκα του που έφερε το φως στη ζωή του. «Έζησα μια σκοτεινή δεκαετία. Ζούσα προσωπικές περιπέτειες. Είχα άλυτες υποθέσεις. Κόντεψα να χαθώ τελείως. Ήμουν αυτοκαταστροφικός, ιδιαίτερα ευαίσθητος και απόμακρος», είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος αποκάλυψε ότι έφτασε και στην αυτοκτονία.  

«Έπιασα πάτο. Έφτασα και στην αυτοκτονία. Απεφεύχθη την τελευταία στιγμή. Δεν έχω λόγο να μην το πω, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να με επηρεάσει. Δε με τρομάζει πια», λέει και συνεχίζει με τη συγκλονιστική του εξιστόρηση.  

«Είχα φτάσει σε ένα σημείο που ήταν αδιέξοδο για μένα. Εκεί που νομίζεις ότι έχουν τελειώσει όλα κάτι γίνεται και ξαφνικά δίνεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου και ξυπνάς. Αν δεν γινόταν αυτό δεν ξέρω πώς θα ήμουν. Προσπάθησα να αυτοκτονήσω, αλλά δεν βγήκε. Το έκανα πράξη, αλλά δεν ήταν να γίνει. Έφτασα στο τέλος και ξέφυγα. Έκανα απόπειρα με τη μοτοσικλέτα. Τελικά τραυματίστηκα», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.  

Τώρα πάντως έχει αφήσει πίσω του αυτή τη σκοτεινή περίοδο και όλα αυτά χάρη στη σύζυγό του Σοφία και τα δυο τους παιδιά.  
«Η Σοφία είναι αφοπλιστική. Είναι εξαιρετικό άτομο, κορίτσι, παιδί, μάνα και κυρίως στέκεται δίπλα μου στα πάντα. Μαζί της είδα το φως», λέει.  

Μάλιστα και ο ερχομός των δύο παιδιών του, του έδωσαν άλλη μια δεκαετία ζωής. Γι’ αυτό από εδώ και πέρα εύχεται να είναι… ζωντανός.  

«Ονειρεύομαι αν παραμείνω ζωντανός, να αντιδρώ και να παρεμβαίνω όσο το δυνατόν περισσότερο σε μια ασχήμια που δε θέλω να την κληρονομήσουν οι επόμενοι. Δε θέλω να αφήσω αυτά που μου κληροδότησαν τα 35 χρόνια της μεταπολίτευσης», τονίζει.πηγή: star.gr