Στον Πέτρο Κωστόπουλο και στο «Βράδυ» της Πέμπτης, η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. Η 33χρονη παρουσιάστρια σχολίασε την δήλωση που της χρεώνουν, ότι έχει ευνουχίσει άντρες, λέγοντας: «Μου το έχουν πει, αλλά δεν το έχω καταλάβει. Θεωρώ ότι όταν ένας άνθρωπος πει ότι τον έχεις ευνουχίσει, είναι ευνουχισμένος βαθιά μέσα του» και συνεχίζοντας με χιούμορ: «Εγώ το περιποιούμαι πολύ το συγκεκριμένο σημείο», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Από τον χωρισμό μου μέχρι τώρα, έχουν περάσει 13 μήνες και έχουν περάσει δύο σχέσεις από τότε από τη ζωή μου» ενώ σε άλλη σημείο της συζήτησης ανέφερε: «Άλλη καψούρα και άλλη καούρα δεν έχω, να βγαίνω με τους "πρώην" για να γράφουν!».  
Ποιος είναι όμως ο μεγαλύτερος φόβος της; «Πιο βαθύς φόβος μου είναι πως δεν θα μπορέσω να βρω τον άνθρωπο που θα μπορέσω να γεράσω μαζί. Θα γούσταρα να έχω μόνο έναν. Δεν με νοιάζει να είναι πρίγκιπας, απλά υπάρχει αυτή η αποκλειστικότητα για πάντα;» παραδέχτηκε η ίδια.  

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε πως έχει υπάρξει σε σχέση με μικρότερο της άντρα, ότι δεν της «έχει γεννηθεί ποτέ η ανάγκη» να κάνει σχέση με έναν αρκετά μεγαλύτερό της, ενώ για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Σου το ορκίζομαι στην υγεία μου, σε ό,τι έχω ιερό, δεν διαβάζω τίποτα για μένα. Και αν τύχει και μου μεταφέρουν κάτι, είτε καλό, είτε κακό, δεν φιλτράρεται καθόλου από μένα».


Πηγή: yupi.gr