Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε στη Ναταλία Γερμανού, το πρωί του Σαββάτου, καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά».  
Η συζήτηση ξεκίνησε με τη γνωστή ηθοποιό να παραδέχεται: «Μεγαλώνω καλά! Το χα πάντα έννοια αυτό, γιατί έβλεπα ανθρώπους που μεγαλώνανε… Ήθελα να φαίνεται στο πρόσωπό μου κάτι όμορφο!», ενώ για τη φάση που βρίσκεται τη συγκεκριμένη περίοδο, είπε: «Είμαι καλά, τελειώνει η Μαρία μου το σχολείο, είμαι καλά σε μία σχέση και περνάω καλά… Είναι χρόνια αυτή η σχέση, αλλά τώρα περνάμε κάτι καινούριο, μια ανανέωση».  

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μάλιστα, αποκάλυψε πως έχασε 10 κιλά ακολουθώντας πρόγραμμα διατροφής, λέγοντας όμως: «Δεν είμαι ο άνθρωπος του να κοιτάζομαι στον καθρέφτη… Σε λογικά πλαίσια ναι, και μου αρέσει να μου λένε πως δείχνω ωραία και πως μου πάνε τα ρούχα».  

Ξεκινώντας να μιλάει για την τηλεοπτική της αποχή φέτος, ανέφερε: «Απέχω γιατί μου προτάθηκε κάτι να κάνω το οποίο χάλασε.

Αλλά όταν ξεκινάμε μια δουλειά και δεν ξέρουμε πότε θα πληρωθεί… δεν θα ήθελα να την κάνω. […] Και αυτό δεν το καταλαβαίνω βέβαια… Γιατί πρέπει να πληρωθώ έναν χρόνο μετά; Εγώ δουλεύω για να ζω, μεγαλώνω παιδί. Όταν κάνω θέατρο και τηλεόραση μαζί, θέλω να πληρώνομαι. Αυτό πια δεν είναι ωραίο πράγμα… Νομίζω ότι χρησιμοποιούν την εξουσία για να κρατήσουν κάποια πράγματα, πατάνε πάνω στην κρίση και εκμεταλλεύονται. Είναι κόλπο, είναι τρικ και είμαστε παιχνίδια».  

Ακόμα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δήλωσε πως έχει ανέβει στο σκάφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια, ενώ θεωρεί πολύ πιθανό να είναι η κουμπάρα τους, όταν και αν αποφασίσουν να παντρευτούν.Πηγή: yupi.gr