Μια τηλεοπτική πρόταση «βόμβα» ετοιμάζεται να καταθέσει άμεσα η Ρούλα Κορομηλά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης».
Η παρουσιάστρια με την πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της TV έχει στα σκαριά μια ομολογουμένως πρωτότυπη τηλεοπτική πρόταση που αναμένεται να παρουσιάσει στους ιθύνοντες των μεγάλων καναλιών.

Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η αδυναμία της στο γυαλί και πολύ περισσότερο η ανασφάλεια που τη διακατέχει ότι θα μείνει επαγγελματική άστεγη (μιας και το συμβόλαιο της με τον ALPHA λήγει εντός ολίγου), ήταν αρκετά για να «σκαρώσει» κάτι πραγματικά ευρηματικό που θα αποτελέσει σίγουρα μία «σανίδα σωτηρίας» στα «ναυαγισμένα» κανάλια.

Πρόκειται για ένα διακαναλικό σόου, το οποίο θα προβάλλεται κάθε Κυριακή από όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ταυτόχρονα και θα παρευρίσκονται όλα τα τηλεοπτικά ονόματα πρώτου μεγέθους με τους ίδιους όρους (δεν θα υπάρχει, δηλαδή, βασικός παρουσιαστής). Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχει επιλέξει η Ρούλα Κορομηλά, σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», είναι η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Αννίτα Πάνια, η Έλλη Στάη, η Ναταλία Γερμανού και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ωστόσο, λέγεται πως θα παρεμβάλλονται επίσης και νεότερες παρουσίες, όπως αυτές της Δούκισσας Νομικού, της Κατερίνας Στικούδη, αλλά και της Έλενας Παπαβασιλείου.

Οι τηλεοπτικοί μας αστέρες θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο διακαναλικό show, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι 3ωρο με πολλές εκπλήξεις.