Στα ίχνη της Αγγελικής Νικολούλη βρίσκεται ο χολυγουντιανός ηθοποιός, αφού η βοήθειά της θα του φανεί πολύτιμη. Η εξαφάνιση του μικρού Μπεν, πριν από περίπου 20 χρόνια, στο νησί της Κω φαίνεται πως ενέπνευσαν τον Τομ Κρουζ ώστε να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη νέα του ταινία.

O 49χρονος σταρ του Χόλιγουντ και η εταιρία παραγωγής του, σύμφωνα με δημοσίευμα του ένθετου "People" της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το δράμα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν από το νησί των Δωδεκανήσων, ενώ σύμμαχο σε αυτό το εγχείρημά του, φαίνεται να έχει και την οικογένεια του παιδιού.  
Μάλιστα, φαίνεται πως οι παραγωγοί της ταινίας ήρθαν ήδη σε επαφή με την Αγγελική Νικολούλη για να τους βοηθήσει στην έρευνα της υπόθεσης. Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκίνησε από τα ελληνικά media και στη συνέχεια έγινε είδηση στις τηλεοράσεις όλου του κόσμου. Σπάνια μια τέτοιου είδους ιστορία εξελίσσεται σε πραγματικό γρίφο, παίρνει διαστάσεις μυθιστορήματος και απασχολεί Αστυνομίες, όπως η Σκότλαντ Γιαρντ. Είχαμε ασχοληθεί εκτενώς με τη συγκεκριμένη υπόθεση και μάλιστα σημειώνοντας εξαιρετικά υψηλές τηλεθεάσεις».

Επίσης, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως την έχουν πλησιάσει γνωστοί παραγωγοί του Χόλιγουντ ώστε να μεταφερθούν τέσσερις ακόμη ιστορίες, που έχει προβάλει μέσα από την εκπομπή της, στις κινηματογραφικές αίθουσες.


πηγή: yupi.gr