current views are: 2

30 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση15:06

Ο έρωτας της Νάντιας είναι… δίχως λογική

Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο «Glam» του Ελεύθερου Τύπου έδωσε η Νάντια Μπουλέ.

Δημοσίευση 15:06’
αρθρο-newpost

Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο «Glam» του Ελεύθερου Τύπου έδωσε η Νάντια Μπουλέ.

Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο «Glam» του Ελεύθερου Τύπου έδωσε η Νάντια Μπουλέ. Στα πάντα αναφέρθηκε η παρουσιάστρια… Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξής της: 

Στις σχέσεις της βασανίζει ή βασανίζεται;  
“Το ζω το δράμα μου, βιώνω την όλη κατάσταση έντονα. Με όλο μου το συναίσθημα, φαντάζομαι άθελά μου έχω πληγώσει ανθρώπους στη ζωή μου και έχω αντίστοιχα νιώσει πολύ πληγωμένη από λάθος συμπεριφορές”.    

Ποια είναι τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας άντρας για να σκεφτεί να κάνει κάτι μαζί του;  
“Δεν σκέφτομαι τίποτα, απλώς νιώθω. Στις σχέσεις μου δεν λειτουργώ με τη λογική. Δεν ξέρω αν είναι πάντα καλό αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει έρωτας με ορθολογιστικά κριτήρια”, ανέφερε.      

Το σκοτάδι το φοβάται;  
“Όταν ήμουν μικρή το φοβόμουν πάρα πολύ. Μεγαλώνοντας όχι τόσο αν και επειδή δοκίμασα να μπω στο δωμάτιο του “Black out”, άλλαξε η ψυχολογία μου και φοβήθηκα πολύ”, εξομολογήθηκε.    

Πως είναι η εμπειρία του “Black out” είναι ευχαριστημένη;  
“Πολύ γιατί αυτό το project έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ήθελα να αρέσει στον κόσμο. Είναι ένα concept πολύ δυνατό του οποίου όλα τα χαρακτηριστικά πρέπει να δέσουν για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα”, είπε.      

Επίσης η Νάντια διέψευσε στη συνέντευξη που έδωσε τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον πρόεδρο του ANT1 Θοδωρή Κυριακού. Και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι και δείχνουν τους δυο τους σε τρυφερά ενσταντανέ τι θα της κάνει, θα της κάψει; Επίσης τα ταξίδια σε Πάρο και εξωτερικό που έκαναν οι δυο τους ήταν για επαγγελματικούς λόγους; Τέλος, τι δουλειά είχε στο prive party του ισχυρού άνδρα του καναλιού του Αμαρουσίου; Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο πλευρό του ή όχι; Νάντια το ψέμα πολλοί συγχώρεσαν, την ψεύτρα ουδείς….


σχετικα αρθρα