current views are: 2

30 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση17:00

Ματθαίος Γιαννούλης: Έσωσε ένα παιδί από σεξουαλική κακοποίηση!

Μία απίστευτη ιστορία αποκάλυψε γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έσωσε δύο κοριτσάκια από τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του πατέρα τους!

Δημοσίευση 17:00’
αρθρο-newpost

Μία απίστευτη ιστορία αποκάλυψε γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έσωσε δύο κοριτσάκια από τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του πατέρα τους!

Μία απίστευτη ιστορία αποκάλυψε γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έσωσε δύο κοριτσάκια από τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του πατέρα τους! Ο λόγος για τον Ματθαίο Γιαννούλη, ο οποίος αποκάλυψε στην Espresso, ότι ένα 16χρονο κορίτσι ζήτησε τη βοήθεια του μέσω Facebook.      

Όπως διαβάσαμε, η ανήλικη επικοινώνησε με τον τραγουδιστή και του ζήτησε να συναντηθούν, επειδή είχε να του εκμυστηρευτεί κάτι πολύ σημαντικό. Ο ίδιος αν και είχε κάποιους ενδοιασμούς, τελικά συναντήθηκε με τη μικρή παρουσία τρίτου προσώπου. Η 16χρονη τού εκμυστηρεύτηκε τη φρικιαστική ιστορία της, καθώς του αποκάλυψε ότι τόσο εκείνη όσο και η αδερφή της, είχαν πέσει πολλές φορές θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα, ο οποίος τις ανάγκαζε να κυκλοφορούν γυμνές μέσα στο σπίτι και πολλές φορές τις “άγγιζε”.  

Ο Γιαννούλης, συγκλονισμένος από την αποκάλυψη, επικοινώνησε αμέσως με το «Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε να βοηθήσει τα δυο ανήλικα κορίτσια. Εξάλλου, όπως δήλωσε αργότερα ο ίδιος:, «έπαθα σοκ με αυτά που μου είπε το κορίτσι. Μίλαγε και έτρεμε ολόκληρο. Φρίκη. Αυτός δεν είναι πατέρας. Είναι ένα τέρας».


σχετικα αρθρα