Οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά ο Δημήτρης Σταρόβας έχει κάνει ημίγυμνη φωτογράφηση σε γνωστό ανδρικό περιοδικό! Αυτό και άλλα πολλά αποκάλυψε σήμερα, στην εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη «Made in Star», ο γνωστός καλλιτέχνης.  
Μόνο με ένα κίτρινο σορτς και το άρωμα του, πόζαρε για το «Play boy», ο Δημήτρης Σταρόβας! Πότε έγινε αυτό; Προ …δεκαετίας όπως είπε ο ίδιος, αφήνοντας άφωνους πάνελ και κοινό!  

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μάλιστα δήλωσε στην εκπομπή πως όταν ήταν πιο νέος, αδύνατος αλλά και ελεύθερος δεν τον κυνηγούσαν οι γυναίκες, ενώ τώρα που όσο να ‘ναι έχει παραπανήσια κιλά και έχει παντρευτεί, οι θαυμάστριες είναι περισσότερες!
 
Ο Δημήτρης Σταρόβας αφηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό για να επιβεβαιώσει την άποψή του ότι κάτι δεν πάει καλά με τις γυναίκες: «Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και εκεί που περπατούσα άκουσα φασαρία, πλησίασα και είδα έναν άντρα να χτυπάει μία γυναίκα» είπε και συμπλήρωσε «όταν του ζήτησα το λόγο, πετάχτηκε η κοπέλα και μου είπε: Φύγε, γιατί τα βάζεις με το μωρό μου!».  

Σε ένα άλλο περιστατικό, σοβαρό αυτή τη φορά, πριν από χρόνια, μία γυναίκα τον πλησίασε και του είπε πως ενώ σκεφτόταν να αυτοκτονήσει γιατί είχε χαθεί ένας δικός της άνθρωπος, άλλαξε γνώμη όταν είδε το πρόγραμμα από των «Άγαμων Θύται».  

Ο γνωστός καλλιτέχνης αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στην «Ακτή Πειραιώς» και όπως λέει ο κόσμος τους τιμά με την αγάπη του.


πηγή: star.gr