Ο Γιώργος Σεϊταρίδης δεν είναι μόνος. Ο γνωστός ηθοποιός τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί με νέα συνοδό δίνοντας την εντύπωση πως ζει έναν καινούργιο έρωτα. Ολοένα και πυκνώνουν οι δημόσιες εμφανίσεις του Γιώργου Σεϊταρίδη με την ηθοποιό Ράσμη Σούκουλη.
Ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει ξεπεράσει οριστικά την… άδοξη σχέση του με την Αποστολία Ζώη και κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική του ζωή, έχοντας στο πλευρό του μια καλή συνάδελφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο Σεϊταρίδης και η Σούκουλη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Σειρήνες στη στεριά» (όπου και οι δύο κρατάνε χαρακτηριστικούς ρόλους) και αμέσως ένοιωσαν έλξη.

Με την πάροδο του χρόνου οι δύο καλοί φίλοι ήρθαν πιο κοντά και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ένα νέο ερωτευμένο ζευγάρι της σοουμπίζ. Γεγονός είναι πως και οι δύο αποφεύγουν να μιλάνε για τα προσωπικά τους, χωρίς όμως και να διαψεύδουν τις φήμες που τους θέλουν να είναι στην αρχή ενός ειδυλλίου.

«Ο Γιώργος δεν μίλησε ποτέ για τη σχέση του με την Αποστολία γιατί δεν του αρέσει αυτού του είδους η δημοσιότητα. Το ίδιο θα κάνει και τώρα, αφήνοντας τα πράγματα να μιλάνε από μόνα τους…» λέει στην «Espresso» άτομο από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού. Ο χρόνος θα δείξει τι τρέχει μεταξύ τους...