Μια αινιγματική απάντηση που αφορούσε στη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, έδωσε ο Πέτρος Λαγούτης στον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» όπου φιλοξενήθηκε, το πρωί της Τετάρτης.  
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του στο περιοδικό «Down Town», όπου πάλι είχε ερωτηθεί για την προσωπική του ζωή, ο 36χρονος ηθοποιός επανέλαβε: «Το ταξίδι συνεχίζεται μέχρι να κατέβουν οι επιβάτες. Με όλους τους ανθρώπους που αισθάνεσαι κοντά, συνταξιδεύεις. Έτσι δεν είναι; Είναι ένας κοινός τρόπος σκέψης, ένα κοινός τρόπος με τον οποίο πορεύεσαι και νιώθεις πράγματα. Και δεν έχει σημασία αν κάποια στιγμή δεν είσαι με κάποιον».  

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου αναρωτήθηκε γιατί και πάλι δεν δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση για τα προσωπικά του και τον ρώτησε ευθέως για το αν συνεχίζει να είναι ζευγάρι με την 32χρονη ηθοποιό, ο Πέτρος Λαγούτης είπε: «Η Κατερίνα είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και κακώς είναι πολύ παρεξηγημένο άτομο από τα Μέσα. Αυτό ενοχλεί κι εμένα να το βλέπω, όμως όχι μόνο για την Κατερίνα. Το ταξίδι συνεχίζεται, αλλά κάποιος μπορεί να κατέβει στο Λιανοκλάδι κι ο άλλος αλλού. Αυτό που έχει σημασία είναι τι γνώμη κρατάς για τον άλλον».  

Πηγή: yupi.gr