current views are: 3

1 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση17:00

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν αντέχω άλλο να με ρωτάνε για το παιδί!»

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «ΟΚ@night», το βράδυ της Τρίτης, μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου για την εμπειρία της ως παρουσιάστρια του «Master Chef Junior» και όχι μόνο.  

Δημοσίευση 17:00’
αρθρο-newpost

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «ΟΚ@night», το βράδυ της Τρίτης, μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου για την εμπειρία της ως παρουσιάστρια του «Master Chef Junior» και όχι μόνο.  

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «ΟΚ@night», το βράδυ της Τρίτης, μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου για την εμπειρία της ως παρουσιάστρια του «Master Chef Junior» και όχι μόνο.   «Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη και πολύ ικανοποιημένη από τη δουλειά που κάναμε. Νομίζω το 2011 ήταν επαγγελματικά η καλύτερή μου χρονιά!» δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια ενώ για την εμπειρία της στο «Just The Two Of Us» πρόσθεσε: «Δεν το περίμενα με τίποτα! Ούτε ο Χρήστος αλλά ήταν λίγο πιο σίγουρος από μένα. […] Φοβερή εμπειρία! Για μένα ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό, επειδή μπήκα και σε έναν χώρο που δεν τον ήξερα καλά» χαρακτηρίζοντάς τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό show ως «ένα μεγάλο σκαλοπάτι».  

Πως έφτασε να παρουσιάσει, όμως, την Junior εκδοχή του «Master Chef»; «Στη συνέχεια, εγώ ήμουν σε φάση που ηρεμούσα από όλο αυτό που είχε γίνει με το Just, γιατί για εμένα αυτό ήταν πάρα πολύ. Δεν το είχα σκεφτεί, δεν το είχα υπολογίσει έτσι. Και εκεί που ηρεμούσα, άρχισαν να ακούγονται διάφορα. Και αφού έχει κάνει τον γύρο των καναλιών και έχει ακουστεί το όνομά μου, χτυπάει μια μέρα το τηλέφωνο και μου λένε στο Mega πως θέλουν ένα ραντεβού» αποκάλυψε η ίδια.

Όσο για τη σχέση με το κανάλι που εργάζεται σχεδόν για περίπου 20 χρόνια, η Μαρία Μπεκατώρου τόνισε: «Εμείς δουλεύουμε σε ένα περιβάλλον που μας αρέσει και περνάμε πάρα πολύ καλά. Κι εγώ νιώθω ασφάλεια. Το ότι θα ήθελα, εννοείται, αν μου δινόταν η ευκαιρία να κάνω κάτι, όπως μου δόθηκε με το “Junior”, δεν είμαι τρελή, ούτε χαζή να μην την αρπάξω. Από την άλλη, θα ήθελα πάντα με κάποιο τρόπο να βρίσκομαι σε αυτό το κανάλι και να με αφήνουν, όπως σεβάστηκε και το Mega την επιθυμία μου να μείνω σε αυτό το κανάλι, εύχομαι να το σεβαστούν και στο μέλλον, κάποια στιγμή».  

Τέλος, στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά, η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε την ερώτηση που δεν αντέχει να απαντάει άλλο πλέον: «Αν θα κάνω παιδί και γιατί δεν έχω κάνει παιδί μέχρι τώρα, δεν αντέχω να την ακούω άλλο! Μη μου την ξανακάνετε, σας παρακαλώ πολύ!» ενώ για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν διευκρίνισε: «Δεν αντέχω πια να βλέπω τα μεσημεριανάδικα αλλά με το στιλ αυτό το “χωρίς ουσία έχουμε θέμα”! Και κολλάω με την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, ασύλληπτη εκπομπή».

Πηγή: yupi.gr