Καλεσμένος στην εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ο Νίκος Μουρατίδης ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη Ρούλα Κορομηλά και τα σχόλιά του ήταν κάτι παραπάνω από καυστικά. Αρχικά, βλέποντας τη φωτογραφία της γνωστής παρουσιάστριας, ο γνωστός μουσικός παραγωγός και εκδότης ανέφερε γελώντας:

«Καλέ, δεν είναι έτσι η Ρούλα Κορομηλά! Ιησού χριστός! Εξήντα χρονών γυναίκα, γιατί τη δείχνετε έτσι;» και με τις οικοδέσποινες της εκπομπής του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV» να αντιδρούν, ο Νίκος Μουρατίδης συνέχισε: «Καλά, το photoshop είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Την έχετε δει από κοντά τη Ρούλα; Δεν θα τη γνωρίσετε! Είναι μια άλλη!».

Τα σχόλια για τη Ρούλα Κορομηλά δεν τελείωσαν όμως εκεί. Όταν οι παρουσιάστριες του «Κορίτσια για σπίτι» ανέφεραν πως η συγκεκριμένη γυναίκα «έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση», ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Όταν τα ακούω αυτά… Τι ιστορία έχει γράψει δηλαδή; Εγώ δεν ήμουν ποτέ φαν της Ρούλας Κορομηλά. Θα αρχίσουν πάλι να λένε “Ο Μουρατίδης εναντίον της Κορομηλά”.

Αλλά δεν μου άρεσαν ποτέ τα πράγματα που έκανε. Τι να κάνω; Εγώ θέλω να βλέπω κάτι, που να μου αφήνει και κάτι μέσα μου, να με απασχολεί λίγο μετά».

Πηγή: yupi.gr