Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος η γνωστή αθλήτρια δηλώνει ερωτευμένη, ότι της αρέσουν οι μικρότεροι ενώ σχολιάζει και την είδηση βόμβα περί γάμου Κατερίνας Θάνου και Αλέξανδρου Παρθένη!  
Δεν έχουν άδικο που λένε ότι ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται αν και η Πηγή Δεβετζή δεν προσπάθησε να κρύψει τίποτα από την προσωπική της ζωή και ειδικά τον έρωτά της για τον παίκτη της ομάδας χάντμπολ «Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης», Κώστα Θεοδώρου.  

«Περνάω καλά στην ζωή μου αυτή την περίοδο» λέει με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η Πηγή και συνεχίζει, «με τον Κώστα έχουμε σχέση εννέα μήνες, μπορεί να μην συζούμε όμως περνάνε πολλές ώρες μαζί».  
«Μου αρέσουν οι μικρότεροι», είπε η γνωστή αθλήτρια και ξεσήκωσε πάνελ και παρουσιάστρια και συμπλήρωσε, «πλάκα κάνω δεν έχει σημασία η ηλικία, αλλά είδαμε και τους …μεγαλύτερους».  

Η Πηγή δεν σκέφτεται να επισημοποιήσει αυτή τη σχέση σύντομα, καθώς ακόμη περιμένει να βγει το διαζύγιο από τον πρώτο της γάμο. Όμως θα το κάνει αν θελήσει να γίνει μαμά, κάτι που της αρέσει πολύ.  

Τέλος όταν την ρώτησαν τι ξέρει για τον γάμο της Κατερίνας Θάνου με τον Αλέξανδρο Παρθένη είπε, «η Κατερίνα είναι φίλη μου όμως το τελευταίο διάστημα εξαφανίστηκε. Την πήρα μία φορά τηλέφωνο, όμως δεν απάντησε» και ολοκλήρωσε λέγοντας, «ήξερα για την σχέση τους αλλά και εγώ ξαφνικά έμαθα για τον γάμο».

Πηγή: star.gr