Η 37χρονη interior designer, Σίσσυ Φειδά, που γνωρίσαμε από την εκπομπή του Alpha «Σπίτι απ’ την αρχή», είναι η νέα προσκεκλημένη του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή «Movies & Stars» (MTV Greece, 20.00) που μεταδίδεται σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.   «Βεβαίως και μπορώ να γίνω bitch όταν χρειαστεί. Όταν είσαι γυναίκα και είσαι σε ένα σκληρό και ανταγωνιστικό περιβάλλον δεν είναι όλα εύκολα. Δεν μπορείς να είσαι με το πούπουλο και το χάδι. Σκύλα μπορώ να γίνω πολύ, ειδικά αν πειράξουν δικούς μου ανθρώπους» λέει στον Γιώργο Σατσίδη.  

Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον υπογραμμίζει: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για την εκπομπή. Με τις αλλαγές που έγιναν στο κανάλι και τα θέματα στο budget δεν ξέρω τι θα γίνει. Πήγε πάρα πολύ καλά το Σπίτι από την αρχή, ήταν όλοι πολύ ευχαριστημένοι αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει». Η 37χρονη παρουσιάστρια διευκρινίζει επίσης ότι δεν έχει εθισμό με την κάμερα. «Υπάρχουν στιγμές που βλέπω τον εαυτό μου και μου φαίνεται περίεργο αλλά δεν έχω εξάρτηση. Έχω πει πολλά “όχι”» σε πράγματα που αν είχα τέτοια εξάρτηση από το γυαλί, θα έλεγα αμέσως “ναι”».

Στην ερώτηση του παρουσιαστή αν θα παντρευτεί τον νεότερο από την ίδια σύντροφό της Γιώργο Ανδρίτσο, επισημαίνει: «Έχω πολλά κοινά μαζί του. Με έχει ανανεώσει το γεγονός ότι έχω δίπλα μου έναν πολύ καλό  άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα. Η ηλικία δεν έχει να κάνει. Είχα μια αναστολή στην αρχή γιατί πρώτη φορά μπαίνω σε σχέση που είμαι εγώ η μεγαλύτερη, όμως τελικά η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο.  Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει. Ξέρω ότι και οι δύο δεν ζηλεύουμε ο ένας τον άλλο. Όταν αγαπάς σίγουρα σε ενδιαφέρει τι κάνει ο άνθρωπός σου, επομένως ζηλεύω όσο χρειάζεται. Στον έρωτα δεν υπάρχουν θυσίες, θέλω κάθε μέρα να είμαι μαζί του, να κοιμάμαι και να ξυπνάω μαζί του». 

«Έχω συγχωρήσει στο παρελθόν την απιστία. Βέβαια αποδείχθηκε πως όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο έχει ραγίσει το γυαλί» αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. Όταν ο Γιώργος τη ρωτάει αν τη φλερτάρουν στον δρόμο, παραδέχεται: «Οι άντρες δεν μου την πέφτουν ιδιαίτερα! Δεν με πλησιάζουν για παιχνίδι ή φλερτ. Αντιλαμβάνομαι ματιές, μου λένε ότι ο τάδε ενδιαφέρεται αλλά ομολογώ ότι κι εγώ βαριέμαι πολύ να παίζω. Τα έχω απομυθοποιήσει». 

Πηγή: yupi.gr