current views are: 1

2 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση12:02

Xρουσαλά – Σκορδά: Δεν μιλάνε πια…

Μαριέττα Χρουσαλά και Φαίη Σκορδά ήταν πολύ καλές φίλες την εποχή που δούλευαν και οι δύο στο ALTER.  

Δημοσίευση 12:02’
αρθρο-newpost

Μαριέττα Χρουσαλά και Φαίη Σκορδά ήταν πολύ καλές φίλες την εποχή που δούλευαν και οι δύο στο ALTER.  

Μαριέττα Χρουσαλά και Φαίη Σκορδά ήταν πολύ καλές φίλες την εποχή που δούλευαν και οι δύο στο ALTER.   Μάλιστα αν θυμάστε καλά η Φαίη ήταν μια από τις στενές φίλες της Μαριέττας που είχαν πάει και να τη ντύσουν νυφούλα, όπως προστάζει το έθιμο, λίγο πριν πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί τον καλό της Λεό Πατίτσα.  

Από τότε όμως μέχρι σήμερα έχουν γίνει πάρα πολλά που οδήγησαν τις δύο κυρίες να μην ανταλλάζουν ούτε γεια.  

Η Μαριέττα φρόντισε να αποκαλύψει την κόντρα της με τη Φαίη και τον Γιώργο όταν πήγε καλεσμένη στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και τους έριξε κανονική χυλόπιτα, λέγοντας ότι συμπαθεί περισσότερο τη Σίσσυ και το Χρήστο.  

Τώρα λοιπόν έρχεται η «Πρωινή Μελέτη» για να ρίξει περισσότερο φως στο παρασκήνιο αυτής της κόντρας.  

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν λίγο μετά από το γάμο της Μαριέττας, όταν η ίδια και η νέα της οικογένεια δέχονταν καταιγισμό πυρών από τα μέσα για το πάρτι που είχε γίνει στο Θωρηκτό Αβέρωφ, που τότε είχε προκαλέσει.  

Λένε ότι οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται, όμως η Μαριέττα μάλλον δεν είχε τη φίλη της Φαίη στο πλευρό της όταν περνούσε δύσκολα. Κάποια λοιπόν σχόλια που είχαν ακουστεί τόσο στην εκπομπή της Φαίης, όσο και από το σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα την έκαναν να μη θέλει να τους ξαναδεί.  

Έτσι από κολλητές τώρα ανάμεσά τους υπάρχει μόνο απόσταση και παγομάρα. Τόσο πολύ είχε ενοχληθεί η Μαριέττα που ούτε καν στο γάμο τους δεν είχε πάει, αν και τότε η Φαίη την είχε δικαιολογήσει.  

Και επειδή μάλλον το θέμα την πονάει ακόμα τη Μαριέττα και δεν ξεχνάει εύκολα, αρνήθηκε και πέρσι να πάει στο «Πρωινό mou», όπου την είχαν καλέσει.
 

πηγή: star.gr


σχετικα αρθρα