Η είδηση του γάμου Θάνου - Παρθένη που έλαβε χθες μέρος στο Δημαρχείο Γλυφάδας «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά γραφεία. Το επώνυμο ζευγάρι είχε σκοπίμως φροντίσει να κάνει γνωστό πως θα παντρευτεί το καλοκαίρι, προκειμένου ο πολιτικός τους γάμος να γίνει χωρίς φλας και «ενοχλητικούς» παπαράτσι.  

Ο γάμος τελικά έγινε στις 7 το απόγευμα και οι φωτογράφοι αν και λίγο καθυστερημένα ήταν εκεί… Μάλιστα ο Αλέξανδρος Παρθένης τους ζήτησε να είναι διακριτικοί στην πιο σημαντική μέρα της ζωής του και να μην τραβήξουν εάν γίνεται φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του πολιτικού τους γάμου.   

Και οι δύο έλαμπαν από χαρά. Η Κατερίνα φορούσε ένα ολόλευκο μίνι φόρεμα που τόνιζε τα καλά γυμνασμένα πόδια της, ενώ ο Αλέξανδρος φορούσε ένα απλό τζιν παντελόνι και ένα άσπρο πουκάμισο. Οι υπογραφές έπεσαν παρουσία των κουμπάρων του ζευγαριού (δύο καλές τους φίλες), της οικογένειας αλλά και λίγων αγαπημένων τους προσώπων (δεν ξεπερνούσαν τους 10), ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα επίσημο γεύμα στο εστιατόριο - cafe στο οποίο εργάζεται ο Αλέξανδρος.   

Η μέρα που διάλεξαν να παντρευτούν μόνο τυχαία δε μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς, καθώς συμπίπτει με τα γενέθλια της Κατερίνας (1 Φεβρουαρίου). Μάλιστα στο party που ακολούθησε, η γαμήλια τούρτα έγραφε «Just married».
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως δεν ήταν καλεσμένος κανείς επώνυμος από το χώρο της showbiz.  

Το γαμήλιο γλέντι κράτησε ως τη 1 τα μεσάνυχτα, με την Κατερίνα και τον Αλέξανδρο να αποχωρούν πανευτυχείς για την «ερωτική τους φωλίτσα».  

Από εμάς τις θερμότερες ευχές για βίον ανθόσπαρτον και σύντομα γονείς - αν δεν περιμένουν ήδη το πρώτο τους παιδάκι-.

Φ.Π.