current views are: 1

2 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση16:51

Ένα super party γενεθλίων για την Έλενα!

«Έσβησε» 30 κεράκια η Έλενα Παπαρίζου στις 31 Ιανουαρίου και το γιόρτασε δεόντως, με φίλους, μουσική, φαγητό και φυσικά πολύ ποτό…

Δημοσίευση 16:51’
αρθρο-newpost

«Έσβησε» 30 κεράκια η Έλενα Παπαρίζου στις 31 Ιανουαρίου και το γιόρτασε δεόντως, με φίλους, μουσική, φαγητό και φυσικά πολύ ποτό…

«Έσβησε» 30 κεράκια η Έλενα Παπαρίζου στις 31 Ιανουαρίου και το γιόρτασε δεόντως, με φίλους, μουσική, φαγητό και φυσικά πολύ ποτό… Το party έγινε σε γνωστό στέκι του Κολονακίου και εκεί βρίσκονταν όλοι οι δικοί της άνθρωποι, επώνυμοι και μη. 

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο αδερφός της, Ντίνος, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Μιχάλης από τους Stavento, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με τη σύζυγό του, ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, αλλά και το σχεδιαστικό δίδυμο «Deux Hommes» με το οποίο η -30χρονη πλέον- τραγουδίστρια θα συνεργαστεί στο πολυαναμενόμενο MadWalk. 

Ακόμη, παρόντες στο πάρτι ήταν μερικοί από τους πιο στενούς συνεργάτες της –άνθρωποι από τη δισκογραφική εταιρία Sony, ο στυλίστας της, Al Giga, ο make up artist Γιάννης Μαρκετάκης και ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης.

Η Έλενα άφησε στην άκρη τα προβλήματά της (που δεν είναι και λίγα το τελευταίο διάστημα) και διασκέδασε με την ψυχή της.

Και εάν αναρωτιέστε αν στο party ήταν και ο Χρήστος Ψωμόπουλος, με τον οποίο τον τελευταίο καιρό φημολογείται ότι έχει σχέση, να σας ενημερώσουμε πως όχι δεν ήταν… Ο λόγος; Πολύ απλά δεν είναι ζευγάρι!


σχετικα αρθρα