Άγριο φαίνεται πως ήταν το πρωί της Πέμπτης (02/02) το ξύπνημα για την Γιολάντα Διαμαντή και τον Βαγγέλη Περρή. Η εκπομπή διακόπηκε απότομα μετά από παρεξήγηση που σημειώθηκε ανάμεσα στο ραδιοφωνικό δίδυμο και μάλιστα στον αέρα. 
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους άνοιξαν κουβέντα για το συγκρότημα Κόκκινα Χαλιά. Ο Βαγγέλης Περρής ρώτησε την Γιολάντα πόσα μέλη έχει το συγκρότημα και εκείνη απάντησε πως το γκρουπ αριθμεί πέντε μέλη. 

«Πέντε, ε; Ανετα τους έπ…..ες όλους μαζί, έτσι;», την ρώτησε εκείνος, αφήνοντας την με το στόμα ανοικτό. Μετά την έκπληξη και την αμηχανία της, η παρουσιάστρια επεσήμανε στον κ. Περρή ότι την εκπομπή άκουγαν και μέλη της οικογένειάς της και καλύτερα η πλάκα να λήξει για να αποφευχθούν περισσότερες παρεξηγήσεις.   

Τι ακολούθησε; «Επεσε» μουσική για πέντε λεπτά και έπειτα (προφανώς) από καβγά άνευ προηγουμένου, η Γιολάντα επανήλθε στον μικρόφωνο: «Μας συγχωρείτε πάρα πολύ. Λυπούμαστε, αλλά δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε και πρέπει να σας αποχαιρετήσουμε σε αυτό εδώ το σημείο».   

Η εκπομπή σταμάτησε άρον άρον και λίγο μετά τις οκτώ (σ.σ. η εκπομπή μεταδίδεται κάθε μέρα 07:00-10:00) έπαιζε μουσική μόνο από τους ηχολήπτες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν έκλεισαν τα μικρόφωνα έγινε το «έλα να δεις» στα στούντιο του  Sfera, απ’όπου μεταδίδεται η εκπομπή τους. Λεπτομέρειες; Θα φανεί και μάλιστα οσονούπω…


πηγή: star.gr