Απεσταλμένη στα μουσικά βραβεία NRJ στις Κάννες πήγε η Λυδία Παπαϊωάννου και επιστρέφοντας πήγε στο Πρωινό mou για να δείξει τα αποκλειστικά της πλάνα.
Στο κόκκινο χαλί λοιπόν των NRJ είδαμε την Shakira με μίνι nude φόρεμα και τα μαλλάκια της πιασμένα σε κότσο, τον φρεσκοχωρισμένο Seal, ο οποίος συνέχιζε να φορά τη βέρα του, αλλά και τον Justin Bieber, ο οποίος με το που πάτησε το πόδι του στο κόκκινο χαλί προκάλεσε δράματα!

Ο Νίκος Αλιάγας μάλιστα που ήταν και παρουσιαστής των βραβείων πήρε τη Ληδία για ένα tour στα παρασκήνια των NRJ, όπου της αποκάλυψε πολλά.

Όπως για παράδειγμα ότι γίνονται διάφορα ευτράπελα, με τους καλεσμένους να δίνουν πολλές φορές τα βραβεία σε λάθος τραγουδιστή.

Έτσι ο δημοσιογράφος έτυχε να πάρει το βραβείο από τη Rihanna για να το δώσει στην Katy Perry, ενώ αποκάλυψε ότι έχει φάει χαστούκι και από τη Lady Gaga.  

«Το είχαμε συνεννοηθεί, αλλά για να μας βγει έπρεπε να με χαστουκίσει πολλές φορές και κάποια στιγμή δεν άντεχα άλλο», είπε για να του πει η Λυδία: «Ναι αλλά ήταν από τη Lady Gaga».

Και τότε ο Αλιάγας της απάντησε: «Δε με νοιάζει, αν ήταν και δεν ξέρω κι εγώ ποιος».  


πηγή: star.gr