Μπορεί να ανέβαλαν τα σχέδια για ένα μωρό αλλά οι William και Κate αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα αξιολάτρευτο, τριών μηνών κουταβάκι. Αρχές Σεπτεμβρίου το πριγκιπικό ζευγάρι έφερε στο σπίτι του στη Βόρεια Ουαλία ένα κόκερ σπάνιελ, που θα κρατά συντροφιά στη Δούκισσα μόλις ο σύζυγός της αποχωρήσει για τα Φόλκλαντ όπου θα υπηρετήσει τη θητεία του ως πιλότος διασωστικών ελικοπτέρων.   

Ωστόσο, αν κι εκπρόσωπος των Ανακτόρων St. James έδωσε στη δημοσιότητα την είδηση, αρνήθηκε... πεισματικά να αναφέρει το όνομα του σκύλου. Όπως φημολογείται, το ζευγάρι αποδέχθηκε να δημοσιοποιηθεί η «υιοθεσία» αλλά επέβαλε τη θέλησή του να μην δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του κόκερ σπάνιελ, λέγοντας πως πρόκειται για ιδιωτική υπόθεση. Σύμφωνα με τις πηγές από τα Ανάκτορα, το μαύρο κουταβάκι είναι λίγων μηνών και προέρχεται από τα κουτάβια που έχει στο σπίτι της η μητέρα της Δούκισσας, Carole Middleton.   

«Δεν γνωρίζω αν το κουτάβι είναι αρσενικό ή θηλυκό, αλλά προέρχεται από τα νεογέννητα της οικογένειας της Δούκισσας», τόνισε ένας βοηθός. Η νέα προσθήκη στην οικογένεια του William και της Kate ήρθε για να αναπληρώσει το κενό που δημιούργησε ο θάνατος του αγαπημένου λαμπραντόρ του πρίγκιπα πριν από δύο χρόνια. 
 

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL