Γνωστός σκηνοθέτης αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και εξομολογείται πως «Αν είχα ένα πιστόλι, θα είχα αυτοκτονήσει χίλιες φορές».
 «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωή μου είναι το σήμερα. Κάθε μέρα είναι ένας εφιάλτης. Αν είχα ένα πιστόλι θα είχα αυτοκτονήσει χίλιες φορές. Δεν έχω όμως και δεν μπορώ να βρω... Το θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου. Τη διαδικασία φοβάμαι. Περισσότερο σκέφτομαι την ανημποριά. Δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να λερώνομαι πάνω μου...» εξομολογήθηκε στο περιοδικό Life & Style ο θρυλικός σκηνοθέτης και συγγραφέας μερικών από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά έργα, Νίκος Φώσκολος

Ο Νίκος Φώσκολος, ο άνθρωπος που έκανε εκατομμύρια τηλεθεατές να "καρφώνονται" μπροστά στην μικρή οθόνη για να παρακολουθήσουν τη θρυλική σειρά "Λάμψη" και "Καλημέρα Ζωή" είπε στο περιοδικό: "Ό,τι έχω ζητήσει από τον Θεό εκείνος μου το έδωσε. Έχω ζήσει πολλές χαρούμενες στιγμές και τώρα τις πληρώνω. Είμαι κλεισμένος στο σπίτι μου. Ούτε φυλακισμένος να ήμουν. Βέβαια, γίνεται συνειδητά. Από τη στιγμή που δεν μπορώ να είμαι ο Νίκος που ήμουν, δεν μπορώ να βγω. Ήμουν πάντα χαρούμενος. Αν δεν είχα αυτή τη γυναίκα που έχω, δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα."