Σαν βόμβα είχε σκάσει προ ημερών η είδηση εγκυμοσύνης της Angelina Jolie στο Hollywood! Σαν βόμβα έσκασε και το πρωτοσέλιδο του περιοδικού OK, σύμφωνα με το οποίο η Angie περιμένει πάλι δίδυμα!
Ω, ναι! Και έγκυος και δίδυμα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ έχει μοιραστεί το γεγονός μόνο με τα έξι παιδιά της οικογένειας και λίγους στενούς φίλους, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν ήταν και τόσο έμπιστοι. 

«Η εγκυμοσύνη της δεν ήταν τυχαίο γεγονός αλλά προϊόν προσπάθειας. Όταν στον τελευταίο υπέρηχο το ζευγάρι άκουσε δύο καρδιές αντί για μία, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Απλά σοκαρίστηκαν!», λέει πηγή από το περιβάλλον στο περιοδικό.

Η Angelina χαίρεται κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης της, ενώ και οι δύο νιώθουν τρομερά ευλογημένοι για το γεγονός. Σε λίγους μήνες η οικογένεια θα απαριθμεί 10 μέλη!

Τα παιδιά θα έχουν πάντως μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, αφού ο μεγαλύτερος ο Madοx είναι ήδη 10 ετών και ακολουθούν, η 6χρονη Zahara, η 4χρονη Shiloh, ο 3 ετών Pax, και τα δίδυμα: η 2χρονη Vivienne και ο αδελφός της Knox.πηγή: star.gr