Η Τζόυς Ευείδηως καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά» το πρωί της Κυριακής, αποκάλυψε μεταξύ άλλων το παρασκήνιο του πρόσφατου χωρισμού της.
Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε την εποχή που συμμετείχε στους «Μεν και τους Δεν»: «Πριν τους “Μεν και τους Δεν”, είχα κάνει και το “Ρετιρέ”, είχα κάνει και κρατική τηλεόραση… Ήταν ένα πολύ ωραίο κείμενο που είχε γράψει ο Χάρης Ρώμας με την Άννα Χατζησοφιά. Δεν ήμουν στην πρώτη διανομή, ήταν ο Χάρης και η Άννα, ο Χρήστος Ευθυμίου και Κατερίνα Πετούση. Έγινε ένα πρόβλημα με τον πιλότο και μπήκα εγώ και ο Μάινας. Ήμασταν τέσσερις τελείως διαφορετικοί άνθρωποι και κολλήσαμε τρελά σαν παρέα» ενώ αποκάλυψε πως τους πρώτους μήνες προβολής του ήταν υποψήφιο για «κόψιμο».  

Όσο για την προσωπική της ζωή είπε: «Δεν είμαι καθόλου δυνατή γυναίκα. Γίνομαι εξ’ ανάγκης και μόνο! Κατ αρχήν εγώ δεν έκανα αυτήν την δουλειά για να φαίνομαι αλλά για να σταματήσω να ντρέπομαι» ενώ για τον πρόσφατο χωρισμό της τόνισε: «Δεν χώρισα από επιλογή μου μετά από 14 χρόνια. Δεν το θεώρησα ξεμπέρδεμα εκείνη τη στιγμή. Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου. Είμαι με άλλον άνθρωπο μου είπε, πολύ απλά.  […] Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, ακόμα και με το αλτσχάιμερ της μαμάς μου, γελούσαμε, κάναμε αστεία. Δεν γίνεται αλλιώς, τρελαίνεσαι!».

Τέλος, η Τζόυς Ευείδη παραδέχτηκε: «Δεν νομίζω ότι είμαι ο ηθοποιός που έχει φτιαχτεί για την Επίδαυρο. Μπορεί να υπάρξει και χωρίς εμένα!» ενώ δεν φοβήθηκε να πει ότι φέτος δεν είχε καμία πρόταση για κάποια δουλειά στην τηλεόραση.


πηγή: yupi.gr