Το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου προβλήθηκε, μέσα από την τηλεόραση του Mega, ο μεγάλος τελικός του «Junior Master Chef» με μεγάλη νικήτρια την 12χρονη Λίλιαν.  
Με σκορ 53 βαθμών έναντι 49 που συγκέντρωσαν οι δυο φιναλίστ, Λίλιαν και Μαργαρίτα αντίστοιχα, μέσα από τις δυο δοκιμασίες που κλήθηκαν να περάσουν, ο πρώτος κύκλος του «Junior Master Chef» ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης αναδεικνύοντας τη Λίλιαν ως την πρώτη Ελληνίδα που κατακτά τον συγκεκριμένο τίτλο.  

Τα δυο συνομήλικα κορίτσια διαγωνίστηκαν στην παρασκευή ενός πιάτου υψηλών απαιτήσεων και ενός γλυκού. Η βαθμολογία που έπρεπε να πάρουν για να φτάσουν στο άριστα ήταν οι 60 βαθμοί συνολικά. Με αρκετό άγχος και αγωνία, η Λίλιαν και η Μαργαρίτα ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις που τους ζητήθηκαν, αποσπώντας τα συγχαρητήρια των μελών της κριτικής επιτροπής (Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος και Γιάννης Λουκάκος), της οικοδέσποινας του σόου, Μαρίας Μπεκατώρου αλλά και των συμπαικτών τους που ήταν εκεί και τις ενθάρρυναν.

Μετά την ανακοίνωση, η μεγάλη νικήτρια του σόου δήλωσε χαμογελώντας: «Είμαι η πρώτη Ελληνίδα “Junior Master Chef”! Η πρώτη σου μένει. Ούτε ο τρίτος, ούτε ο τέταρτος. Δεν εξηγείται πώς νιώθω. Χαρά, χαρά και πάλι χαρά!», ενώ η «αντίπαλός» της που κατέκτησε τη δεύτερη θέση, είπε: «Κέρδισε η Λίλιαν, στενοχωριέμαι μέσα μου λιγάκι, αλλά εντάξει. Έφτασα στην πηγή αλλά δεν ήπια το νερό. Αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον έφτασα. Δεν νιώθω χαμένη. Νιώθω την ίδια χαρά που νιώθει και η Λίλιαν, γιατί φτάσαμε ως εδώ».  

Αμέσως μετά το τέλος της μετάδοσης του τελικού, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Μπεκατώρου έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter: «Και τώρα που τελείωσε αυτό το υπέροχο ταξίδι, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, το Mega  που με εμπιστεύτηκε, τους κριτές που με ενθάρρυναν και όλους τους ανθρώπους της παραγωγής που με βοήθησαν και δούλεψαν τόσο πολύ για να ολοκληρωθεί αυτή η τόσο ωραία εκπομπή».Πηγή: yupi.gr